Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, suspectă de dopaj şi la Wimbledon 2022. Jucătoarea noastră, în mijlocul altui scandal?

Simona Halep, suspectă de dopaj şi la Wimbledon 2022. Jucătoarea noastră, în mijlocul altui scandal?

Ce vrea să facă Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc! Puțini se așteaptă la asta

Încă o lovitură pentru Simona Halep. Cotidianul The Guardian scrie că jucătoarea noastră ar fi suspectă de dopaj şi la Wimbledon 2022.

ITIA a publicat un document de 126 de pagini în care prezintă acuzațiile aduse Simonei și modul în care s-a apărat sportiva la audierea de la Londra (28, 29 iunie).

Suspiciuni de dopaj şi la Wimbledon 2022

Practic, ceea ce scriu britanicii este că experţii care au văzut analizele Simonei Halep nu pot spune ceva clar, fără echivoc, în privinţa turneului pe iarbă.

„O acuzație cheie a ITIA cu privire la circumstanțele agravante este că jucătoarea trebuie să fi folosit substanța interzisă cel târziu din martie 2022.

Spre deosebire de opinia lor referitor la US Open în august 2022, nu există nicio afirmație fără echivoc din partea grupului de experți ai dopajului sanguin în legătură perioada iunie-iulie, când s-a desfășurat turneul de la Wimbledon.

Există un interval între 27 aprilie și 22 septembrie 2022 pentru care valorile sanguine ale jucătoarei nu sunt cunoscute”, au scris jurnaliştii englezi.

Probleme cu suplimentul Keto MCT Schinoussa (colagen)?

Concluziile tribunalului sportiv sunt că valorile medicamentului interzis erau de „46 și 85 de ori mai mari”.

”Ca parte a cazului, unei femei de o înălțime și o greutate similare (n.r. 1,68m și aproximativ 60 kg) i s-a administrat aceeași cantitate de Keto MCT pe care Halep spune că a luat-o înainte de testul pozitiv.

Cu toate acestea, studiul de control a constatat că valorile medicamentului interzis în testul de urină al lui Halep au fost între „46 și 85 de ori mai mari” decât în ​​cea mai mare valoare a urinei voluntarului”, scrie The Guardian, preluat de gsp.

Conform celor de la Gazeta Sporturilor, substanța se numește Keto MCT Schinoussa (colagen) și este produs de firma Quantum Nutrition, din Ontario, Canada. Produsul Keto MCT Schinoussa pe care l-a luat Halep a fost livrat sub formă de pudră și apoi dizolvat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: