Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep visează să meargă la Jocurile Olimpice de la Paris. Reacția de milioane a tenismenei la revenirea în România

Simona Halep visează să meargă la Jocurile Olimpice de la Paris. Reacția de milioane a tenismenei la revenirea în România

Când joacă Simona Halep primul meci la Miami Open 2024? Tenismena revine după 19 luni în circuitul WTA

După o absență din țară, Simona Halep s-a întors acasă în România după o perioadă petrecută în Dubai. Încântată și plină de bucurie în urma câștigării procesului la TAS, care a dus la reducerea suspendării ei de la 4 ani la 9 luni, legendarul jucător de tenis a pășit pe pământ românesc în miezul nopții, fiind primită cu entuziasm de fani la aeroportul din București.

Cu un zâmbet larg pe buze, în urma unei victorii epice în cariera sa, Simona a luat timp să își îndeplinească fanii, pozând alături de ei, înainte de a acorda interviuri jurnaliștilor prezenți la aeroport. Cu o atitudine relaxată, ea a răspuns întrebărilor și a împărtășit cum a simțit în primul moment când a primit vestea de la TAS, precum și ce planuri are pentru viitorul imediat. Primul pas pe listă: formarea unei echipe puternice.

„Am primit foarte bine vestea, a fost minunată, cum visam. Adevărul a ieșit la suprafață. Mereu am știut că nu am făcut nimic, că nu am avut intenție. Mă bucur că pot juca din nou tenis.

M-am bucurat foarte tare când am aflat, am avut și lacrimi, pentru că am așteptat foarte mult aceste verdict”,a spus Simona Halep.

Cu gândul la Paris

Simona Halep visează la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

„În momentul acesta, nu am echipă, dar am câteva zile să îmi formez una. Nu este ușor, o să o iau pas cu pas. Îmi doresc să merg la Miami, dar am nevoie acum de câteva zile să mă pregătesc mental.

Șansele să ajung la Olimpiadă sunt minime, pentru că nu am clasament, dar îmi doresc mult să ajung acolo. Dacă voi reuși să câștig câteva meciuri, o să am o șansă în plus.

Nu am plănuit absolut nimic, totul este o opțiune. O să fac tot ce pot să joc la Olimpiadă. Îmi doresc un trofeu, oricare ar fi, dar visăm acum, să ne trezim la realitate, va fi foarte greu.

Eram foarte bucuroasă când am primit decizia, vom discuta pe parcurs despre ce va urma, despre posibile alte procese. A fost incorect tot ce s-a întâmplat”, a declarat Simona Halep.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: