Redactia.ro
Home » Știri » Simona Hapciuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei: ”Da, am unul mai mare și unul mai mic”

Simona Hapciuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei: ”Da, am unul mai mare și unul mai mic”

GALERIE FOTO (3) Simona Hapciuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei: ”Da, am unul mai mare și unul mai mic"

Simona Hapciu continuă dezvăluirile chiar și după ce a fost eliminată de la Survivor! Vedeta a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei. 

Simona Hapciuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei

De-a lungul parcursului său în competiția Survivor România, Simona Hapciu a fost criticată pentru sânii ei. Acum, de când a fost eliminată, vedeta răspunde întrebărilor adresate de fani.

Simonei Hapciu nu i-a fost rușine să vorbească deschis despre sânii ei, care au creat multe controverse atunci când încă se afla în competiția Survivor. Aflată în camera de hotel, Faimoasa a făcut un live pe rețelele de socializare care a durat câteva ore și în care a povestit cu lux de amânunte toate detaliile din parcursul ei în emisiune.

Simona Hapciuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei: ”Da, am unul mai mare și unul mai mic"

Simona Hapciuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei! Fanii au fost curioși să afle detalii despre jocuri, concurenți și mai ales despre ea. La un moment dat, mai mulți utilizatori i-au criticat sânii, spunând că sunt prea lăsați și că unul este mai mare și unul mai mic.

Fosta concurentă i-a rugat să se hotărască și să spună dacă sunt ori prea maril, ori prea mici sau lăsați. Aceasta a fost sinceră și a dezvăluit faptul că nu are silicoane, ci doar o ridicare de sâni, însă timp de doi ani și-a alăptat fiul așa că este normal ca acum să-i aibă lăsați.

Mai mult, vedeta a spus că atunci când va reveni la București va apela din nou la un medic pentru a-i ridica. Cât despre botox, Simona a recunoscut că nu are, însă își va pune deaorece are 31 de ani și are riduri în jurul ochilor, lucru care o deranjează.

„Botox nu am, însă o să îmi pun, mi se văd ridurile. Legat de silicoane, am avut, mi-am pus la 22 de ani și la 26 de ani le-am scos, erau mult prea mari, oricum eu am sânii mari. Am avut o ridicare de sâni, însă s-au lăsat după ce l-am alăptat pe Dimi. Da, am unul mai sus și unul mai jos, le am și mari și mici, am copil, asta e. Mie îmi plac, însă îi vreau mai mici. Eu am 1,67 m înălțime. Abdomenul meu este ok după sarcina, acum mănânc dulciuri de căteva ore încontinuu, am mâncat pănă am vomat, am nevoie de cateva kilograme în plus”, a declarat Simona într-un acces de sinceritate.

Simona Hapciuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru sânii ei: ”Da, am unul mai mare și unul mai mic"

Ce spune Simona Hapciu despre câștigătorul Survivor

Cât despre căștigătorii Survivor Romania 2021, Simona Hapciuc spune că este prea devreme să își dea cu părerea, însă clar, îi vede în Finală pe Albert și Starlin de la Războinici, iar de la Faimoși pe Elena Marin și chiar o susține. Pe Zanni îl vede ca un bun competitor, însă caracterul îl strică foarte mult.

”Țin cu Elena, mi se pare că e cea mai bună, am ținut și cu Zanni, însă în momentul de față nu îl mai susțin, nu merită să caștige, are un caracter infect și dacă se ține cont în competiție și de latura socială, nu Zanni ar trebuie să câștige.”, a declarat Simona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: