Redactia.ro
Home » TV » Simona Trașcă are un nou iubit? Cum și-a pus blondina fanii pe gânduri

Simona Trașcă are un nou iubit? Cum și-a pus blondina fanii pe gânduri

GALERIE FOTO (2)

Simona Trașcă ajunge tot timpul în centrul atenției. Blondina a stârnit curiozitatea internauților, de această dată, printr-un mesaj controversat postat pe rețelele de socializare. Mulți s-au întrebat dacă vedeta are un nou iubit. 

 

Gestul prin care și-a pus fanii pe gânduri

Simona Trașcă este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc și una dintre cele mai râvnite femei din România. Blondina reușește să întoarcă capetele bărbaților pe oriunde se duce și impresionează prin formele pe care le are.

Însă, blondina pare să nu aibă noroc în dragoste, nu de puține ori fiind dezamăgită de persoanele de sex masculin din viața ei.

Simona Trașcă a declarat în urmă cu puțin timp că este dezamăgită de ultimele relații, s-a arătat chiar supărată pe masculi. Diva sexy a mărturisit că nu mai are chef de o altă prezență masculină în viața ei.

Însă, diva sexy și-a pus fanii pe gânduri după ce, în urmă cu câteva ore, a postat un mesaj pe pagina de Instagram, în care face referire la un bărbat. Mesajul controversat i-a făcut pe curioși să se întrebe dacă vedeta ar fi din nou îndrăgostită.

„Sunt bărbați care vorbesc. Și vorbesc. Și vorbesc. Și bărbați care tac, te iau de mână și te fac fericită”, este mesajul distribuit de Simona Trașcă la InstaStory.

Mesajul vine după ce, în urmă cu câteva luni, Simona Trașcă a vorbit despre fosta relație. Despărțirea de fostul iubit a afectat-o serios pe blondină, care, conform spuselor ei, ar fi înșelat-o, deși nu a vrut să recunoască acest lucru în fața sa.

Eu cred că m-a înșelat, deși el nu recunoaște. Sunt o grămdadă de baieți foarte drăguți și eu nu mai am chef să vorbesc cu el. (…) Morții cu morții, viii cu viii”, a spus diva sexy.

Vedeta mărturisea tot atunci că nu își mai dorește o relație, însă iese în continuare la întâlnire cu bărbați care încearcă să o impresioneze.

Nu am chef de relație. Nu am mai fost cu nimeni de atunci, nu am simțit nevoia și nu simt în continuare. Poate e prea devreme.”, a mai spus Simona Trașcă pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: