Redactia.ro
Home » Știri » Simularea de Matematică clasa a VIII-a. Subiecte greșite! Elevii au primit subiectele de anul trecut

Simularea de Matematică clasa a VIII-a. Subiecte greșite! Elevii au primit subiectele de anul trecut

Simularea de Matematică clasa a VIII-a. Subiecte greșite! Elevii au primit subiectele de anul trecut

Simularea de Matematică 2019 Situaţie incredibilă la Bacău. Elevii de clasa a VIII-a din comuna Răchitoasa au primit la simularea examenului de Matematică…subiectele de anul trecut!

Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Bacău au confirmat greșeala și au explicat că profesorii din Răchitoasa, deși au descărcat în ziua de simulare subiectele corecte primite de la Ministerul Educației, le-au deschis și le-au printat pe cele de la Evaluarea Națională de anul trecut.

Inspectorul școlar Oana Bărbuț, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Școlar Județean Bacău a declarat:

”Greșeala s-a petrecut în felul următor:în calculatorul pe care s-a făcut descărcarea subiectelor la Răchitoasa existau subiectele din anul școlar trecut. În momentul în care au listat și multiplicat subiecte, le-au listat și multiplicat pe cele de anul trecut și, în acest fel, la copii au ajuns subiectele din anul școlar trecut“

Aceasta a mai declarat: ”E regretabil ca s-a intamplat acest lucru, elevii au continuat proba cu pricina, deci ei au trait, au experimentat simularea examenului, pana la urma. Ei au sustinut proba in conditii de examen, au experimentat ceea ce inseamna monitorizarea video, dispunerea in banca, doar subiectul a fost cel din anul scolar trecut. Acesta a fost un exercitiu util membrilor comisiei, pana la urma, pentru ca in felul acesta au inteles cat este de importanta pregatirea examenului, si aceasta va fi un exercitiu util tuturor, pentru ca nu doar elevii trebuie sa fie pregatiti, ci si comisiile aferente”

Elevii de clasa a VIII-a din Răchitoasa “urmează să mai susțină o simulare la nivel de școală, care se va desfășura sub coordonarea ISJ Bacău, iar subiectele vor fi propuse de către inspectorii de specialitate, astfel încât să respecte structura celor date anul acesta”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: