Redactia.ro
Home » Știri » Sindicatul Europol, reacție dură după explicațiie IGPR. Cum a explicat Șeful Poliției Române întâlnirea cu membrii clanului Duduianu

Sindicatul Europol, reacție dură după explicațiie IGPR. Cum a explicat Șeful Poliției Române întâlnirea cu membrii clanului Duduianu

Sindicatul Europol, reacție dură după explicațiie IGPR

Sindicatul Europol a reacționat la comunicatul prin care IGPR a răspuns la întrebările legate de întâlnirea șefului Poliției Române cu membrii clanului Duduianu.

Reprezentanții sindicatului sunt de părere că, prin acel comunicat, sunt calomniații oamenii legii, pentru a-l salva pe Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române.

Sindicatul Europol, reacție dură după explicațiie IGPR. Cum a explicat Șeful Poliției Române întâlnirea cu membrii clanului Duduianu

Sindicatul Europol a reacționat, duminică, la comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române, după ce s-a dovedit că șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu.

Reprezentanții sindicatului sunt de părere că, IGPR încearcă să îl apere pe șeful Poliției Române. “Păi dacă situaţia era atât de gravă, cum a prezentat-o IGPR-ul (…) atunci cum de a fost lăsat Vasilescu să-şi ia concediu de odihnă exact când atmosfera era în fierbere?! Că dacă era atât de eficient, ar fi trebuit să apară la poarta Duduienilor a doua zi după crimă şi era rezolvată din faşă problema”, scriu reprezentanții Sindicatului Europol.

Mai mult, aceștia susțin că Liviu Vasilescu este dispus să facă orice pentru a-și păstra locul de muncă. Potrivit acestora, șeful Poliției Române îi jignește pe oamenii legii printr-un comunicat pe care echipa sa i l-a dăruit în semn de cadou. Conform acestora, comunicatul reprezintă o recunoaștere a faptului că acea conferințp de presă care a avut loc joi, a fost una lamentabilă și rușinoasă la adresa acestei țări.

Șeful Poliției Române s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu

Liviu Vasilescu a recunoscut în urmă cu câteva zile că s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu și a cerut amânarea înmormântării lui Emi Pian. Potrivit acestuia, discuția a fost legală și a avut drept scop, siguranța cetățenilor bucureșteni.

Nu fugim de responsabilitate. Pentru siguranța cetățenilor Capitalei, ca principala misiune, am solicitat devansarea funeraliilor și am cerut reprezentanților bisericii sprijin în acest scop. Modul în care ne-am îndeplinit misiunea a fost asumat, a declarat Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

Reamintim că liderul clanului Duduianu, Emi Pian a fost înjunghiat mortal în noaptea de 4 august, după o răfuială cu membrii clanului Rinu. Membrii clanului Duduianu au declarat public că nu se vor răzbuna, ci vor cu orice preț ca oamenii legii să își facă datoria și să îl condamne pe suspectul principal în uciderea liderului.

Etichete: