Redactia.ro
Home » Știri » Dovada că polițiștii au făcut o înțelegere cu interlopii. Camerele de luat vederi i-au surprins în fapt

Dovada că polițiștii au făcut o înțelegere cu interlopii. Camerele de luat vederi i-au surprins în fapt

Dovada că polițiștii au făcut o înțelegere cu interlopii.

Au apărut imaginile care dovedesc faptul că membrii clanului Duduianu s-au întâlnit cu șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, după ce liderul clanului a fost ucis în seara de 4 august de unul din membrii clanului Rinu.

Dovada că polițiștii au făcut o înțelegere cu interlopii. Camerele de luat vederi i-au surprins în fapt

Astfel, imaginile publicate de Adevărul.ro în care apar membrii clanului Duduianu și șefii Poliției Române confirmă povestea relatată de Elvis Pian, fratele lui Emi Pian.

Acesta a spus că s-a întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august cu șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, cu șeful Poliției Sector 5, Cătălin Păștin și cu șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet.

În momentul filmării, trupul neînsuflețit a lui Emi Pian se afla deja de 3 zile depus acasă, iar autoritățile încercau să-i convingă familia să îl mute de acolo în Biserica „Cuvioasa Parascheva” din cartierul Rahova.

Așadar, în data de 8 august, la ora 22.30 camera de supraveghere nr.4 surprinde un Duster alb în zona Biserica Cuvioasa Parascheva din Rahova. Pe camera 1 la ora 22.55, se vede Duster-ul Poliției Române, iar din autoturism coboară un bărbat, iar alături de el sunt trei bărbați care așteaptă în plan îndepărtat.

La camera 4, ora 23.11, amplasată cu vedere la intersecți, este surprins momentul în care apare un autoturism marca BMW negru, în care se aflau membrii clanului Duduianu. Aceștia și-au parcat autovehiculul pe partea dreaptă a bisericii Cuvioasa Parascheva.

Întâlnirea dintre membrii clanului Duduianu și șeful Poliției Române

Filmare surprinde momentul în care șeful Poliției Române se întâlnește cu membrii clanului Duduianu. Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a povestit pentru România Tv că s-a întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august, cu șeful Poliției Române, cu Șeful Poliției Capitalei și cu Șeful Poliției sector 5. Cei trei ar fi mers acasă la Elvis Pian după miezul nopții. Întâlnirea dintre membrii clanului Duduianu și șefii Poliției, poate fi vizionată AICI.

În cadrul întâlnirii, șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu i-ar fi spus lui Elvis să îl mute cât mai repede pe decedatul Emi Pian din casă, pentru ca Poliția să nu se facă de râs din cauza faptului că nu a dispus sancâiuni împotriva acestora.

Deși trupul lui Emi Pian a stat mai multe zile la domiciliul acestuia, autoritățile nu au luat nicio măsură. După înmormântarea liderului clanului Duduianu,mai mulți polițiști au reacționat, susținând că superiorii lor le-au asigurat protecție unor interlopi.

Reamintim că liderul clanului Duduianu, Emi Pian în vârstă de 39 de ani a fost ucis în timpul unei răfuli cu Richard Emanuel, membru al clanului Rinu. Emi Pian a fost înjunghiat, fiind transportat de urgență la spital de către fiul său, iar după o oră acesta a decedat din cauza că a pierdut prea mult sânge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: