Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian? Surse din poliție au confirmat ipoteza

Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian? Surse din poliție au confirmat ipoteza

Cazul uciderii lui Emi Pian

Detalii șocante ies la iveală în cazul morții lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Potrivit autoritățile, în noaptea în care a fost ucis, Florin Mototolea ar fi consumat substanțe halucinogene.

Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian? Surse din poliție au confirmat ipoteza

Potrivit autoritățile care anchetează moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, confirmă faptul că în seara în care acesta a fost ucis, liderul consumase substanțe halucinogene, informație pe care membrii clanului Duduianu o neagă. Conform acestora, Florin Mototolea nu consuma droguri.

Se zvonește că șegul grupării care vindea droguri interlopilor și maneliștilor este Gheorghe Bădoi, zis Gicu Impresaru’. Acesta s-a ocupat de-a lungul anilor cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele cântăreților, precizează Cancan.ro.

Anchetatorii au mers la locuința lui Gicu Impresaru și a unui cuplu care se crede că vindeau droguri, și au găsit cinci grame de cocaină ascunse printe haine. Nu are nicio legăturile cu clanurile de zi cu zi! Spune că este implicat în clanul Duduianu, dar nu are nicio legătură!“ a declarat Gicu Impresaru.

Liderul clanului Duduianu a fost ucis

În noaptea de 4 august, Florin Mototolea, zis Emi Pian a fost ucis în urma unui conflict cu membrii unui clan rival. Eveniment s-a produs pe străzile din sectorul 6. Totul a început când mai multe persoanedin clanuri interlope, s-au strâns la o adresă pentru a juca barbut.

La un moment dat, a izbucnit un conflict între Emi Pian și Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Deși scandalul s-a terminat, Emi Pian care a plecat împreună cu fiul său, s-a întâlnit pe drum cu doi dintre frații săi și s-au întors înapoi.

Într-o răfuială de grup, Emi Pian a fost tăiat în zona femurului și transportat la spital de fiul său, iar după o oră, medicii au anunțat decesul interlopului.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani a fost înmormânat regește de membrii clanului Duduianu, aceștia declarând public că nu se vor răzbuna pe clanul rival, cu condiția ca autoritățile române să-și facă datoria de a-l condamna pe cel care le-a ucis liderul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini