Redactia.ro
Home » Știri » Sindromul neobișnuit care a ucis o stewardesă de 24 de ani. A leșinat lângă ușa avionului și acolo și-a dat ultima suflare

Sindromul neobișnuit care a ucis o stewardesă de 24 de ani. A leșinat lângă ușa avionului și acolo și-a dat ultima suflare

GALERIE FOTO (2) O stewardesă de doar 24 de ani a murit subit. A leșinat lângă ușa avionului și acolo și-a dat ultima suflare

Sindromul ciudat care a ucis o stewardesă de 24 de ani. Tânăra a leșinat lângă ușa avionului și acolo și-a dat ultima suflare. Iată ce se știe despre decesul ei.

Sindromul neobișnuit care a ucis o stewardesă de 24 de ani. A leșinat lângă ușa avionului și acolo și-a dat ultima suflare

La doar 24 de ani, o stewardesă a murit într-un mod greu de explicat. O chema Greta Dyrmishi și lucra ca însoțitoare de zbor pentru compania aeriană Air Albania.

O stewardesă de doar 24 de ani a murit subit. A leșinat lângă ușa avionului și acolo și-a dat ultima suflare
Foto: social media/Alamy (colaj)

Ea și-a dat ultima suflare lângă ușa avionului, la doar 10 minute după ce aeronava a aterizat pe aeroportul Stansted din Marea Britanie, potrivit presei internaționale. Tânăra a leșinat brusc și apoi inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Paramedicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit să îi salveze viața. În urma autopsiei, s-a constatat cauza morții – „sindromul morții subite a adultului”, adică i s-a oprit brusc inima, deși era sănătoasă.

Sindromul morții subite la adulți, cunoscut și sub numele de Sindromul morții aritmice bruște, este „atunci când cineva moare brusc și neașteptat în urma unui stop cardiac, dar cauza stopului cardiac nu poate fi găsită”, potrivit British Heart Foundation.

Medicul legist din Essex, Michelle Brown, a declarat că moartea Gretei va face obiectul unei anchete documentare complete.

„Această femeie în vârstă de 24 de ani făcea parte din echipajul de cabină al unui zbor din Albania. A leșinat în avion. Zece minute mai târziu nu mai avea puls și a început resuscitarea cardio-respiratorie. Paramedicii care s-au ocupat de ea au confirmat că a decedat. O autopsie a constatat că a murit din cauza sindromului morții subite a adulților”, a spus Michelle Brown.

Tânăra a murit cu câteva zile înainte de Crăciun. Ea călătorea din capitala Albaniei, Tirana, spre Essex pe 21 decembrie 2022, când a decedat subit.

Despre Greta, toți spuneau că este foarte frumoasă și că are ochii mari și pătrunzători. Toți apropiații ei sunt șocați și sunt cuprinși de durere. Nu înțeleg cum de Greta a plecat atât de repede de lângă ei.

Un purtător de cuvânt al companiei Air Albania a făcut o declarație: „Pe 21 decembrie 2022, după debarcarea pasagerilor din zborul nostru spre Londra, unul dintre membrii echipajului nostru de cabină, Greta Dyrmishi, a suferit un atac de cord. Chiar și după ce i s-a acordat imediat toată asistența medicală, tot am pierdut-o”/

„Încă din primele momente, Air Albania a contactat familia ei și continuăm să fim aproape de ei în aceste momente dificile. Din respect pentru Greta și familia ei, am decis să împărtășim vestea cu publicul la momentul potrivit. „Ne vom aminti întotdeauna de Greta ca de o profesionistă pasionată, o colegă excelentă și o mare prietenă pentru noi toți. Fie ca Dumnezeu să o miluiască și să dea pace familiei. Air Albania va fi în continuare alături de familia ei”.

Foto: social media
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: