Redactia.ro
Home » Știri » Sinead O’Connor și-a pierdut fiul de 17 ani. Gestul necugetat la care a recurs tânărul, fusese dat dispărut de câteva zile

Sinead O’Connor și-a pierdut fiul de 17 ani. Gestul necugetat la care a recurs tânărul, fusese dat dispărut de câteva zile

Celebra cântăreață Sinead O’Connor trece prin clipe de coșmar. Și-a pierdut pentru totdeauna fiul de doar 17 ani. Tânărul fusese dat dispărut, iar mama lui i-a trimis prin toate căile posibile mesaje prin care îl implora să revină acasă, însă în zadar.

Fiul de 17 ani al cântăreței Sinéad O’Connor fusese dat dispărut joi. Din nefericire, poliția irlandeză confirmă în cursul zilei de sâmbătă că s-a sinucis, potrivit The Guardian. A fost găsit fără suflare în dimineața zilei de 8 ianuarie 2022.

Sinead O’Connor și-a pierdut fiul de 17 ani. Gestul necugetat la care a recurs

Sinead O’Connor a postat pe Twitter vestea tristă legată de fiul ei de 17 ani. Artista le-a spus fanilor săi că el „a decis să-și încheie lupta pe Pământ” și a subliniat că „nimeni nu trebuie să-i urmeze exemplul”.

În primele ore ale zilei de sâmbătă O’Connor a scris pe Twitter: „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor”, lumina vieții mele, a decis să-și încheie lupta pe Pământ și este acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc tare mult. Să fii în pace”.

În amintirea fiului de 17 ani, Sinead O’Connor a postat melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride”, alături de o dedicație emoționantă.

„Este pentru Shaney al meu. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi”, a mai scris Sinead O’Connor.

De ce s-ar fi sinucis fiul lui Sinead O’Connor

Poliția a confirmat moartea tânărului Shane O’Connor în dimineața zilei de sâmbătă. Shane O’Connor dispăruse de joi, poliția irlandeză demarând în căutarea lui. Tânărul de 17 ani dispăruse din Newbridge, în comitatul Kildare, și fusese văzut ultima oară în Tallaght, Dublin.

Fiul lui Sinead O’Connor a fost descoperit fără suflare în orașul Bray, la 20 de kilometri de capitala Irlandei, Dublin.

Celebra cântăreață făcuse mai multe apeluri pe rețelele sociale la fiul său să o contacteze și să se întoarcă acasă.

Conform publicației Sunday World, cea mai probabil cauză a sinuciderii fiului cântăreței Sinead O’Connor ar fi depresia cauzată de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Se știe că și cântăreața Sinead O’Connor s-a luptat mulți ani la rând cu depresia, boală pe care a reușit s-o înfrunte în cele din urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: