Redactia.ro
Home » Monden » Singura femeie pentru care Cătălin Botezatu ar renunța la burlăcie: „Mi-aș dori una ca ea”

Singura femeie pentru care Cătălin Botezatu ar renunța la burlăcie: „Mi-aș dori una ca ea”

GALERIE FOTO (2) Cătălin Botezatu, cucerit de o femeie

Cătălin Botezatu a aruncat bomba care a explodat recent la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Designerul de modă a declarat cine ar fi femeia care ar putea să îi schimbe viața și pentru care ar renunța la burlăcie.

Deși este un bărbat care ține foarte mult la viața sa personală, Cătălin Botezatu a luat decizia de a vorbi despre unele vedete din România pentru care a făcut o adevărată pasiune. Nimănui nu i-a venit să creadă în momentul în care acesta a rostit numele celei care i-a furat mințile.

Femeia care i-a pus inima pe jar lui Cătălin Botezatu

De câțiva ani buni, Cătălin Botezatu este un bărbat singur, iar cei care îl urmăresc au rămas  surprinși în momentul în care nu și-a mai făcut apariția alături de domnișoare focoase prin cluburile de fițe. Pentru a lămuri situația, designerul de modă a anunțat că singura femeie alături de care s-ar vedea este nimeni alta decât Dana Budeanu.

„Îmi place Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni cât pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Este greu pentru un bărbat să trăiască lângă o femeie ca ea. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu. Adică o femeie cu care tot timpul să ai ceva de discutat. Tot timpul să ai o chimie. Dana Budeanu e o femeie de la care ai ce învăța”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea lui „La Măruță”.

În emisiunea moderată de Cătălin Măruță pe Pro TV, designerul de modă s-a dezbrăcat de secrete și a explicat care este, de fapt, părerea sa despre operațiile estetice pentru care optează majoritatea femeilor. Complexele femeilor, din punctul de vedere al fostului jurat de la „Bravo, ai stil!”, nu ar trebui privite cu ochi răi, ba din contră, ar trebui susținute să apeleze la medicul estetician.

Cătălin Botezatu, cucerit de Dana Budeanu
Cătălin Botezatu, cucerit de Dana Budeanu

Femeia pe care Cătălin Botezatu o urăște

Dacă în primă fază a mărturisit cine este femeia care l-a cucerit, ulterior bărbatul a dat detalii și despre femeia pe care o urăște din tot sufletul. Din fericire, nu este o persoană publică din România, ci una din afară. Este vorba despre nimeni alta decât Kim Kardashian.

„O urăsc pentru că a transformat o întreagă generație în femeie mamut, le-a deformat și apoi ea revine la formele inițiale. Multe femei au luat-o pe ea ca exemplu… Toate au buzele ca două băști, sunt ca niște rațe”, a mărturisit designerul de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: