Redactia.ro
Home » Știri » Singurele imagini de la înmormântarea lui Alin Suflea, iubitul Oanei Radu

Singurele imagini de la înmormântarea lui Alin Suflea, iubitul Oanei Radu

GALERIE FOTO (4) Singurele imagini de la înmormântarea lui Alin Suflea, iubitul Oanei Radu

Iubitul Oanei Radu, a trăit într-un chin de nedescris. Tânărul a fost ucis de un cocktail Molotov. Un vecin cu probleme psihice l-a incendiat.

Singurele imagini de la înmormântarea lui Alin Suflea, iubitul Oanei Radu

Cântăreața Oana Radu trece prin clipe de groază de când iubitul ei a fost incendiat de o persoană cu probleme mintale.Un vecin din copilărie cu probleme psihice l-a incediat pe Alin chiar în blocul în care a crescut. Timp de trei săptămâni, Alin s-a luptat să supraviețuiască arsurilor grave, însă trupul lui a cedat, în cele din urmă. Alin a fost înmormântat azi, la Craiova.

Familia lui Alin a dorit ca presa să nu participe la înmormântare. Mama lui Alin, a fost distrusă de durere, țipând de durere. ,Mumă, te-a omorit criminalul, mumă, ce rău i-ai facut, ce-a avut cu tine?”

Agresorul amenința că va da foc blocului

Agresorul a fost vecinul lui ALin încă din copilărie, și se știa că acesta avea probleme psihice. Internat la psihiatrie, părinții au reușit să îl scoată, chiar dacă acesta amenința că va da foc blocului. Părinții însă, nu l-au luat în seamă.

Alin Mihai Suflea, a fost incendiat de un bărbat în scara blocului din Craiova. Tănărul a fost internat la spitalul Floreasca cu arsuri pe 75% din suprafața corpului. În ziua de 13 august 2019, un bărbat cu probleme psihice a aruncat cu un cocktail Molotov și o sticlă de benzină, în mai mulți oameni aflați pe scara unui bloc. Alin și mama sa erau împreună pe scara blocului când individul a aruncat cu substanța. Iubitul cântăreței și mama sa au suferit arsuri grave în urma atacului. Alin si mama sa au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de urgență Craiova. Bărbatul care i-a rănit pe cei doi, a fost arestat preventiv.

Citeste si:Horoscop 12 septembrie 2019. Două zodii își vor întâlni sufletele pereche

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: