Redactia.ro
Home » Știri » Situația rușinoasă în care a fost pus un polițist! Îmbrăcat în uniformă a fost prins furând cireșe cu găleata

Situația rușinoasă în care a fost pus un polițist! Îmbrăcat în uniformă a fost prins furând cireșe cu găleata

GALERIE FOTO (2) Situația rușinoasă în care a fost pus un polițist! Îmbrăcat în uniformă a fost prins furând cireșe cu găleata

Un polițist local din Cluj-Napoca a avut parte de o situație penibilă recent, atunci când a fost prins pe o proprietate privată, furând cireșe. Imaginile au devenit viral în spațiul online!

Situația rușinoasă în care a fost pus un polițist! Îmbrăcat în uniformă a fost prins furând cireșe cu găleata

Un polițist local din Cluj-Napoca a reușit să ajungă vedetă pe rețelele de socializare, după ce a fost surprins într-o livadă la furat de cireșe. Se pare că pofta a fost prea mare, pentru că bărbatul nu a realizat că este îmbrăcat în uniforma de polițist și că poate atrage atenția foarte ușor.

Totul s-a întâmplat vineri, asta după ce polițistul îmbrăcat în uniforma de serviciu şi cu maşina de muncă, a intrat livada de la Steluţa şi a început să adune fructele suculente ale verii. Patrularea s-a transformat într-o altfel de misiune, mai exact, câte cireșe poate să adună până când îl prinde cineva.

Din păcate pentru cel care ar trebui să aibă grijă ca legea să fie respectată, câţiva localnici l-au observat, iar unul dintre ei a început să îl fotografieze. Imaginile au fost postate pe Facebook, dar de acolo au fost distribuite și vizualizate de mii de oameni.

Cu siguranță că polițistul se va gândi de două ori înainte de a mai recurge la acest gest și a se lăsa pradă instinctelor primare, cel puțin atunci când este în uniforma de serviciu!

Livada este proprietate privată

Partea uluitoare a acestei întâmplări este că livada în care polițiștul a decis să intre și să culeagă cireșe este, de fapt, o proprietate privată, astfel că cel care trebuie să patruleze zona pentru a nu călca nimeni pe pământul altcuiva, este cel care a încălcat legea.

Jurnaliștii de la stiridecluj.ro scriu că livada aparţine unor persoane, astfel că poliţistul local nu culegea cu acordul lor, ci pur şi simplu fura. Luat la întrebări de unul dintre martori, poliţistul s-a speriat, s-a urcat în maşină şi a plecat.

Masina poliției locale a fost observată de câțiva localnici de pe Dealul Fânatelor. “L-am văzut cu o găleata in mâna și culegea cireșe îmbrăcat in haine de serviciu. Putem spune ca fura cireșe pentru ca era pe terenul oamenilor. L-am întrebat ce face și atunci s-a urcat rapid in mașina și nu a răspuns. De acolo a plecat și nu a mai zis nimic”, a relatat Andrian H., martor la tot incidentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: