Redactia.ro
Home » Știri » Situație revoltătoare la Electric Castle! Mii de tineri au așteptat trenul timp de șase ore: ”Am simțit că leșin, că mor de frig”

Situație revoltătoare la Electric Castle! Mii de tineri au așteptat trenul timp de șase ore: ”Am simțit că leșin, că mor de frig”

GALERIE FOTO (2)

Tinerii care au fost la Electric Castle au avut parte de o situație de-a dreptul revoltătoare. Mii de tineri s-au trezit că mai au de așteptat șase ore după un tren care să-i ducă la Cluj, după o noapte albă de la festival.

Au așteptat șase ore un tren

După ce au văzut că autobuzul nu este o variantă, mii de tineri au mers la Gara Bonțida, unde au fost nevoiți să aștepte șase ore un tren care să-I ducă la Cluj-Napoca. Foarte obosiți, aceștia au adormit pe unde au putut, fie pe marginea peronului, între linii sau direct pe iarbă. Fiecare garnitură a fost întâmpinată cu aplauze în Gara Bonţida.

Cu toate că toate garniturile opresc în gara Bonțida, numărul turiștilor a depășit capacitatea trenurilor. Tinerii, care au petrecut la Electric Castle, au avut de așteptat chiar și 5-6 ore. Mulți au adormit pe unde au nimerit. La Electric Castle s-au distrat nu mai puțin de 65.000 de petrecăreți.

„A fost o experiență foarte neplăcută. Am plecat la 2, atunci am ajuns la coada de autobuz şi am ajuns la ora 6 şi jumătate. Am ştiut că trec prin toate stările. Că îmi ard picioarele, că leşin, că mor de frig. Nimeni nu făcea nimic”, a spus un participant la festival, potrivit antena3.ro

Ce au transmis organizatorii

Recunoaștem … cozile de așteptare și timpul petrecut la cozi poate fi dificil. Și uneori e clar că e nașpa. Știm, de asemenea, că majoritatea dintre voi vreți să vă îndreptați spre casă cam în același timp și facem tot posibilul ca fluxul să fie mai eficient, dar există ore de vârf care încă ne dau bătăi de cap.”, au transmis organizatorii.

Tinerii, care au plătit cel puțin 70 de euro pe un bilet, s-au enervat la culme, după postarea făcută de organizatori. „Admiteţi că sunteţi lacomi şi corectaţi-vă greşelile, în loc să daţi vina pe alţii”, a comentat un alt tânăr.

„Renunțăm la banda prioritară. Lucrăm cu autoritățile pentru ca traficul să fie cât mai lin posibil. Lucrăm la optimizarea procedurii de îmbarcare în autobuz”, au mai spus organizatorii.

Sursa foto – Stiri de Cluj

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: