Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a găsit „babysitter” pentru fiica sa. Nu este vorba despre o femeie

Smiley a găsit „babysitter” pentru fiica sa. Nu este vorba despre o femeie

GALERIE FOTO (2) Smiley a găsit _babysitter_ pentru fiica sa.

Smiley a găsit „babysitter” pentru fiica sa. De câteva săptămâni, Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii. Fiica lor, Jacqueline Ana Maria a venit pe lume perfect sănătoasă și hotărâtă să le facă viața mai frumoasă părinților ei. Ei bine, artistul a venit cu ideea de a-i căuta micuței sale o „babysitter”. Și a găsit una, dar nu este vorba despre o femeie.

Smiley a găsit „babysitter” pentru fiica sa. Nu este vorba despre o femeie

Smiley a găsit „babysitter” pentru fiica sa. Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, făcându-l pe SMiley cel mai fericit tată. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar emoțiile au fost tot mai mari odată cu venirea pe lume a micuței. Acum, Gina și Smiley se bucură cât mai mult de Jacqueline Ana Maria și de momentele petrecute cu ea. Recent, prezentatorul de la Românii au talent a postat un story pe Instagram, suprinzându-i pe internauți. Smiley a postat un clip video, cu scopul de a-și găsi o „babysitter”.

Vedeta a scris și un mesaj sugestiv „AMC cauți o babysitter și vine un EL„. În clipul video apare la interviu un bărbat, și nu o femeie așa cum se obișnuiește, uimindu-l pe Smiley. Bărbatul care a venit pentru angajarea de „babysitter” este actorul Alex Bogdan care a acceptat să facă o parodie alături de Smiley. Clipul video a fost postat inițial pe contul de TikTok al artistului. „Mă așteptam să fie vorba de o femeie„, îi spune Smiley actorului. „Păi așa mă așteptam și eu, domnule Maria”, a fost răspunsul haios al lui Alex Bogdan.

@smiley_omul

Cauta si tu 8,8 si ceva, Fix pe YT sa vezi mai departe 🤗 #88sicevafix #smiley

♬ Cai Verzi Pe Pereti – Smiley & Alex Velea

Cine o va boteza pe fiica lui Smiley

Data de 9 martie va rămâne o zi importantă pentru Gina Pistol și Smiley. În această zi, fiica lor, Jacqueline Ana Maria a venit pe lume, cei doi devenind părinți cu acte-n regulă! Familia, apropiații și fanii au fost încântați de venirea pe lume a micuței, copleșindu-i pe cei doi părinți cu mesaje și gânduri bune. ”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranța urmatoarele: “Am devenit parintț!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostra este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja ca nu știm nimic din tot ce ne așteapta:)”, a scris Smiley pe Facebook.

Cu toate astea, întrebarea care a stat pe buzele tuturor fanilor acestora este legată de botezul micuței. Deși multă lume credea că Pavel Bartoș va fi cel care o va boteza pe fiica lui Smiley, vă anunțăm că Adrian Sârbu, un alt bun prieten al artistului, va fi părintele spiritual al fetiței. ”Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au declarat apropiații celor doi. La scurt timp după ce a devenit mamă, Gina a redistribuit filmarea postată de Smiley, însoțită de un mesaj emoționant.”Așa începe fericirea”, sunt cuvintele frumoase pe care prezentatoarea de la Antena 1 le-a postat pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: