Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a slăbit spectaculos de când a devenit tată! Cum arată acum artistul

Smiley a slăbit spectaculos de când a devenit tată! Cum arată acum artistul

GALERIE FOTO (2) Smiley a slăbit spectaculos de când a devenit tată! Cum arată acum artistul

Smiley a slăbit foarte mult de când a devenit tătic! Artistul arată acum spectaculos,  afișând o siluetă trasă parcă prin inel. 

Smiley a slăbit spectaculos de când a devenit tată

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu trei săptămâni, iar de atunci viețile lor s-au schimbat radical! Însă nu doar viețile, ci și siluetele. Se pare că nu doar prezentatoarea de la Chefi la cuțite a slăbit miraculos la scurt timp de la naștere, căci și partenerul ei de viață câștigat lupta cu kilogramele.

Smiley este mult mai fericit de când a devenit tătic. Artistul a făcut schimbări majore la nivelul siluetei, acesta slăbind miraculos, lucru care nu ne miră absolut deloc. Se pare că schimbarea siluetei lui Smiley se datorează și stilului de viață extrem de aglomerat. Pe lângă faptul că el și Gina Pistol nu au bonă, descurcându-se singuri cu micuța Josephine, cântărețul trage din greu și pe partea profesională.

Smiley muncește de dimineața până seara, alegând de la vila sa de lux în care locuiește cu fetele lui la studiorile muzicale și platourile de filmare, făcând totul pentru a-i asigura fiicei sale un viitor strălucitor. La toate acestea se adaugă și serile nedormite, pe care i le-a dedicat micuței sale fiice să își fi spus cuvântul, însă, cu siguranță, acest lucru nu-l deranjează absolut deloc pe artist, căci tare mult și-a dorit acest copil.

Smiley a slăbit spectaculos de când a devenit tată! Cum arată acum artistul

Cum s-au schimbat Smiley și Gina de când au devenit părinți

Pe data de 9 martie, Gina Pistol a adus-o pe lume pe fiica sa și a lui Smiley. Nașterea lui Jacqueline Ana Maria le-a schimbat viața celor doi îndrăgostiți, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Prezentatoarea tv nu are bonă, așa că se ocupă permanent de fiica sa, dar și iubitul ei care se implică pe cât de mult îi permite timpul. Jacqueline le-a schimbat celor doi toate obiceiurile. Atunci când iese din casă, Smiley se împarte între vila pe care o are în Cernica, studioul muzical și platourile de televiziune. Artistul a fost surprins în timp ce se grăbea să meargă la radio și se poate observa că noul tătic a slăbit foarte mult.

Deși fac parte din showbiz-ul românesc de ani buni, Smiley și Gina Pistol s-au cunoscut la concertul lui Damian Drăghici, iar de atunci au rămas împreună. Cert este faptul că iubirea dintre cei doi este foarte mare, iar dovada este micuța Jacqueline.

”Se ştiu de mulţi ani, însă abia la concert s-a lăsat cu sentimente, ca să zic aşa. Gina şi prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă şi Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa «Domnişoară, domnişoară». După concert s-a întâmplat magia între Ginuţa şi Smiley şi chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e aceeaşi treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mişto, nu prea ai cum să nu o iubeşti. Oricum, toţi prietenii lor ştiu despre relaţia asta, însă ei nu vor să vorbească public”, povestea o persoană din anturajul lor.