Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și-a uimit fanii cu o imagine postat pe internet! Nimeni nu l-a recunoscut

Smiley și-a uimit fanii cu o imagine postat pe internet! Nimeni nu l-a recunoscut

Smiley și-a uimit fanii cu o imagine postat pe internet! Nimeni nu l-a recunoscut

Smiley și-a șocat fanii după ce a postat o imagine cu el din copilărie, de când avea vârsta de 6 ani. Urmăritorii artistului abia dacă l-au recunoscut!

Smiley și-a uimit fanii cu o imagine postat pe internet! Nimeni nu l-a recunoscut

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și are o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Cei mai mulți dintre ei sunt foarte curioși să afle ce face acesta în fiecare moment și chiar interacționează cu fiecare postare. De curând însă, o postare i-a indus pe toți în eroare. Mulți dintre urmăritorii actualului partener de viață al Ginei Pistol abia dacă l-au recunoscut.

Recent, Smiley a postat o fotografie cu el din copilărie. Acesta și-a dorit să le arate fanilor lui cum era în vremea când era elev de Școală Generală. Artistul doar șase ani și se pregătea să pășească în clasa I. Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut în decursul anilor, Smiley a avut o copilărie fericită, iar părinții au fost pentru artist o permanentă sursă de inspirație.


”Îți stă bine. Cred că acolo ți-ai început un fel de paradis/vis. Oare ce meserie voiai să faci când o să fii mare. Zi cu gânduri bune”, „Şoim al patriei”, „Frumos erai de mic frumos ești și acum la propria și la figura”, „Poza asta arată că și Smiley a fost Om. Un om că toți oamenii.”, sunt doar câteva dintre comenatriile pe care Smiley le-a primit la fotografia sa.

Viața lui Smiley s-a schimbat radical după venirea pe lume a fetiței lui

Smiley a devenit tătic în luna martie a acestui an. El și partenera lui de viață, celebra Gina Pistol sunt acum o familie fericită. Se pare că artistul este acum împlinit pe toate planurile și se bucură de cele mai frumoase momente din viața lui, chiar dacă ne aflăm într-o perioadă grea din cauza pandemiei de coronavirus.

”Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor. Să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare. Și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea. Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte. În același timp din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar. 

Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație.

Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, spunea Smiley, pentru Revista Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: