Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina s-au certat! Motivul i-a șocat pe toți: ”Nu știm cum să ne împărțim”

Smiley și Gina s-au certat! Motivul i-a șocat pe toți: ”Nu știm cum să ne împărțim”

GALERIE FOTO (2) Smiley și Gina s-au certat! Motivul i-a șocat pe toți: ”Nu știm cum să ne împărțim”

Smiley și Gina s-au certat pe un motiv care i-a șocat pe toți! Cântărețul a publicat pe Tik Tok un videoclip în care cei doi se ciondănesc pe un subiect care i-a amuzat pe internauți. 

Care este motivul pentru care Smiley și Gina Pistol s-au certat

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, fiind dovada vie că iubirea este reală. Cei doi așteaptă o fetiță care va veni pe lume cât de curând, fiind în culmea fericirii.

Dacă la început și-au ținut relația secretă, de aproape un an cei doi au recunoscut că se iubesc, iar de atunci oamenii sunt curioași să afle toate amănuntele din viața de cuplu a celor doi. Astfel că, artistul le face pe plac fanilor lor și public des videoclipuri pe contul său de Tik Tok cu momente din viața lor.

Smiley și Gina s-au certat! Motivul i-a șocat pe toți: ”Nu știm cum să ne împărțim”

În urmă cu doar câteva ore, Smiley a postat un videoclip pe Tik Tok în care cei doi au o mică ceartă. Nu este o ceartă reală, ci mai mult o ciondăneală pe telecomandă. Multe cupluri au probleme aceasta, mai ales seara că nu se pot decide ce să vadă împreună, însă la ei este puțin diferit. Se pare că Smiley și Gina se ceartă pe ce emisiune să vadă luni seara, dacă să vizioneze ”Românii au talent”, emisiune la care este jurat Smiley, sau ”Chefi la Cuțite”, emisiune la care este prezentatoare Gina Pistol.

”Lunea nu știm cum să ne împărțim între „Românii au talent!” și „Chefi la cuțite” …voi cum procedați?”, a scris Smiley la descrierea videoclipului.

Videoclipul a stârnit amuzament, iar fanii nu au ezitat să aprecieze imaginile cu cei doi care se ceartă pe telecomandă, pe canapeaua din casa lor.

@smiley_omulLunea nu stim cum sa ne impartim intre „Romanii au talent!” si „Chefi la cutite” …voi cum procedati? ##smiley ##romaniiautalent ##chefilacutite♬ My Love – Smiley

De ce nu se tunde Smiley

Iubitul Ginei Pistol este unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști din România, melodiile sale devenind hituri pe Youtube. În ultimii ani, vedeta s-a ocupat de proiectele sale, iar în timpul pandemiei de coronavirus artistul a avut diverse colaborări cu artiști renumiți din țară. Smiley se poate considera un bărbat norocos, având o carieră de succes și o iubită minunată, care va aduce pe lume peste câteva săptămâni, primul lor copil.

Artistul va avea o fetiță, iar cei doi deja i-au pregătit camera micuței. Ei bine, lăsând la o parte viața fericită a artistului, fanii cântărețului își tot pun întrebarea care este motivul pentru care Smiley nu se tunde. De câțiva ani, iubitul Ginei și-a lăsat părul lung, dar de fiecare dată când anunță o schimbare de look, fanii au impresia că artistul se tunde.

În urmă cu ceva timp, artistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu pletele lăsate în vânt și cu barba groasă, precum rromi. Imediat, fanii i-au sărit în cap și l-au implorat să se tundă, pentru că nu-i stă bine cu părul lung. Evident, în stilul lui caracteristic, artistul le-a răspunst: „Se poate și cu mustață… Aviz celor care mă vor tuns. Bună dimineața! Nu mă tund! Si nu e „în ciudă”. Așa sună libertatea.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: