Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu se tunde Smiley. Motivul este halucinant

De ce nu se tunde Smiley. Motivul este halucinant

GALERIE FOTO (14) De ce nu se tunde Smiley.

De ce nu se tunde Smiley. Artistul trăiește cea mai fericită perioadă din viața lui, căci peste câteva săptămâni va deveni tătic pentru prima oară. Smiley formează un cuplu cu frumoasa Gina Pistol, care va aduce pe lume o fetiță. Cu toate astea, fanii artistului se tot întreabă de ce artistul nu se mai tunde, și preferă să își lase părul lung.

De ce nu se tunde Smiley. Motivul este halucinant

De ce nu se tunde Smiley. Iubitul Ginei Pistol este unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști din România, melodiile sale devenind hituri pe Youtube. În ultimii ani, vedeta s-a ocupat de proiectele sale, iar în timpul pandemiei de coronavirus artistul a avut diverse colaborări cu artiști renumiți din țară. Smiley se poate considera un bărbat norocos, având o carieră de succes și o iubită minunată, care va aduce pe lume peste câteva săptămâni, primul lor copil. Artistul va avea o fetiță, iar cei doi deja i-au pregătit camera micuței. Ei bine, lăsând la o parte viața fericită a artistului, fanii cântărețului își tot pun întrebarea care este motivul pentru care Smiley nu se tunde. De câțiva ani, iubitul Ginei și-a lăsat părul lung, dar de fiecare dată când anunță o schimbare de look, fanii au impresia că artistul se tunde. Ei bine, nu!

Ori se rade pe o parte, ori își prinde părul, ori își face codițe, dar niciodată nu se tunde. Reamintim că în perioada în care trupa Simplu era pe val, Smiley era considerat unul dintre cei mai frumoși artiști, având părul scurt și aranjat întotdeauna. Acum, vedeta nici să nu audă că îi stă mai bine cu părul scurt căci imediat răbufnește. În urmă cu ceva timp, artistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu pletele lăsate în vânt și cu barba groasă, precum rromi. Imediat, fanii i-au sărit în cap și l-au implorat să se tundă, pentru că nu-i stă bine cu părul lung. Evident, în stilul lui caracteristic, artistul le-a răspunst: „Se poate si cu mustata… Aviz celor care ma vor tuns. Buna dimineata! Nu ma tund! si nu e „in ciuda”. Asa suna libertatea.

Cum arăta Smiley în urmă cu 10 ani

Smiley a devenit celebru odată cu trupa Simplu, din care făceau parte, CRBL, Piticu, Francezu, Omu Negru, Tazman și Bebico. De-a lungul anilor, artistul a avut parte de mai multe schimbări, atât pe plan profesional, cât și personal. De asemenea, Smiley și-a făcut modificări de greutate, lungimea părului și garderobă. Astăzi are propria casă de discuri și face parte din două dintre cele mai importante emisiuni Tv de la PRO TV, și anume ‘Românii au talent’ și ‘Vocea României’.

Cu toate astea, drumul său către succes a fost construit cu multă muncă și mult efort. În 2010 a lansat cel de-al doilea album din carieră ‘Plec pe Marte’, iar în 2011 a spart topurile cu piesa’Dream Girl’. Tot în același an, a intrat în echipa celor două emisiuni, iar în 2012 a lansat piesa „Dead Man Walking’, care i-a adus titlul de cel mai difuzat cântăreț la radio și televiziune din țară. În 2017, Smiley a sărbătorit zece ani de carieră solo, și a organizat un concert grandios la Arenele Romane. În ceea ce privește viața personală, artistul s-a despărțit de actrița Laura Cosoi, iar de trei ani trăiește o poveste de dragoste alături de Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: