Redactia.ro
Home » Știri » SNSPA își suspendă toate activitățile didactice în perioada 10-13 martie 2020

SNSPA își suspendă toate activitățile didactice în perioada 10-13 martie 2020

SNSPA își suspendă toate activitățile didactice în perioada 10-13 martie 2020

SNSPA își suspendă toate activitățile didactice în perioada 10-13 martie 2020. Școala Națională de Studii Politice și Administrative a anunțat că își vor suspenda cursurile din cauza coronavirusului în perioada 10-13 martie.

SNSPA își suspendă toate activitățile didactice în perioada 10-13 martie 2020

În urma recomandării primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a se suspenda școlile din București, SNSPA a luat decizia de a suspenda cursurile în perioada 10-13 martie din cauza răspândirii coronavirusului.

Având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), activitățile didactice la toate structurile academice din cadrul universității vor fi suspendate, în perioada 10-13 martie 2020, respectiv până la luarea unei decizii ulterioare.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative a anunțat că toate evenimentele care erau programate luna aceasta la sediul SNSPA au fost anulate.

Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autoritățile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfășurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020„, susține prof. univ. dr. Remus Pricopie.

Universitatea de Medicină și Farmacie”Carol Davila” din Capitală, UMFST Târgu Mureș, Univesitatea Lucian Blaga din Sibiu și Universitatea Ovidius din Constanța și-au suspendat cursurile.

Ministrul Educației, anunț important despre închiderea școlilor

Fac un apel la calm pentru părinți și cadrele didactice pentru că nu există motivul închiderii școlilor”, a spus ministrul. Monica Anisie a precizat că nu există decât 4 cazuri confirmate, 4 cazuri de elevi care au fost diagnosticaţi cu Coronavirus, iar doi dintre ei deja s-au vindecat, au fost trimişi de la spital acasă.

Părinții sunt îndreptățiți să pună întrebări. Însă, trebuie să nu intrăm în panică, pentru că la momentul acesta, nu există decât patru cazuri confirmate, patru cazuri de elevi care au fost diagnosticați cu coronavirus. Doi dintre ei deja s-au vindecat, au fost trimiși de la spital acasă. Am luat măsură închiderii unității de învățământ în care aceștia își desfășurau cursurile. Deci, la momentul acesta, fac un apel la calm pentru părinți și cadrele didactice pentru că nu există motivul închiderii școlilor”, a declarat Monica Anisie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: