Redactia.ro
Home » Știri » Soacra lui Codin Maticiuc, una dintre Cele Mai Apreciate Florărese din București. Actorul Se Mândrește cu Familia Sa: ,,Soacra Mea e Cea Mai Tare!”

Soacra lui Codin Maticiuc, una dintre Cele Mai Apreciate Florărese din București. Actorul Se Mândrește cu Familia Sa: ,,Soacra Mea e Cea Mai Tare!”

Codin Maticiuc și soacra. Sursa: Tiktok

Codin Maticiuc a făcut public cine este și care este ocupația soacrei sale, mama Anei Pandeli, arătând că între ei există o relație foarte apropiată și armonioasă.

Cu ce se ocupă soacra lui Codin Maticiuc

Ana Pandeli a schimbat radical viața lui Codin Maticiuc. Cunoscut pentru escapadele sale excentrice și relațiile amoroase pline de controversă, băiatul despre care se spunea că este „craiul de Dorobanți” și-a găsit acum liniștea în viața de familie. Frumoasa brunetă i-a dăruit actorului două fetițe, Smaranda și Ilinca, transformându-l într-un familist convins. În plus, Codin l-a „adoptat” și pe Dan, fiul Anei dintr-o relație anterioară, cu care are o relație foarte apropiată și îl tratează ca pe propriul copil.

Această transformare surprinzătoare a fost marcată și de prezentarea soacrei sale, mama Anei Pandeli, care are o meserie mai mult decât neașteptată.  Mama Anei deține o mică florărie situată la stația de metrou 1 Mai. Aici, Paula Pandeli vinde flori și este cunoscută pentru varietatea de flori pe care le-o oferă clienților săi.

Unde s-a întâlnit fostul ,,crai de Dorobanți” cu soacra lui

Cu ocazia zilei de 8 martie, Codin a surprins-o pe soacra sa la muncă și a realizat un scurt clip alături de ea. Imaginile au arătat o atmosferă caldă și prietenoasă, iar cei doi s-au îmbrățișat cu dragoste. În timpul vizitei, Codin nu a ezitat să declare public cât de mult apreciază soacra sa, etalându-se cu mândrie:

„Sunt cu cea mai tare soacră din lume, cu soacra mea, de 8 martie. Am venit să îi spun ‘la mulți ani’ fără nicio floare pentru că flori vinde ea, să înțelegeți. Puteți să veniți în orice zi, nu doar de 8 martie, să cumpărați flori.

Soacra mea e cea mai tare. Nu doar că nu îi aduc flori, nici măcar nu cumpăr flori de la ea pentru că nu mă lasă. Deci, eu dacă trebuie să iau flori de la cineva, iau din altă parte că ea nu îmi ia banii.”, a spus Codin Maticiuc în filmulețul postat pe Tik Tok.

Cum a reacționat soacra lui Codin când și-a văzut ginerele

Doamna Paula s-a bucurat de vizita ginerelui și chiar a avut o replică pentru el:

„Nu e bine, nu e bine așa. Eu te-am chemat aici, să iei de la mine.”, a fost replica soacrei.

„Ea mă cheamă să iau gratis, ceea ce nu e în regulă. Așa că nu iau flori, nici nu îi aduc flori că na, cum să aduci flori la florăreasă?”, a adăugat Codin Maticiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini