Redactia.ro
Home » Știri » Șoc în showbiz! Alt cuplu din familia Anamariei Prodan s-a despărțit: „Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră”

Șoc în showbiz! Alt cuplu din familia Anamariei Prodan s-a despărțit: „Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră”

GALERIE FOTO (2) Soțul femeii a luat o decizie halucinantă. Acesta nu mai vrea să meargă la părinții ei și îi evită cu orice preț. Ce e de făcut

Alt cuplu din familia Anamariei Prodan s-a despărțit! Și-au spus „Adio!” după șapte ani de relație. Iată despre cine e vorba și ce se știe în momentul de față!

Șoc în showbiz! Alt cuplu din familia Anamariei Prodan s-a despărțit, după șapte ani de relație: „Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră”

Fina Anamariei Prodan, Andreea Bogățeanu, și soțul acesteia, Viorel, s-au despărțit. Șapte ani au fost împreună. Nepoata lui Mircea Sandu nu pare să aibă noroc în dragoste. Și-a îngropat doi foști iubiți, iar acum a ajuns să divorțeze de partenerul ei, a relatat Fanatik.

Se pare că Viorel este chiar cel care a hotărât să divorțeze de Andreea Bogățeanu.

„Asta e! Viaţa merge înainte. Cu bune, cu rele. E ca un şoc pentru mine. Las să creadă lumea că eu sunt vinovat. Dar lucrurile nu sunt chiar aşa. Eu am cerut divorţul. Multe nu pot să spun. Pe Andreea o respect”, a declarat Viorel Bogățeanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Viorel Bogățeanu a precizat că despărțirea a fost cauzate de mai multe cauze.

„E vorba de mai multe situaţii. Într-o zi o să iasă la iveală. Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră din acest cuplu. Copiii nu au nicio vină. Copiii vor fi mereu lângă mine. Sunt mai multe… şi câteva şocuri pentru mine”, a mai spus Viorel Bogățeanu, potrivit sursei.

Foto: Facebook

Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate figuri din lumea fotbalului, iar relația ei tumultuoasă cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, a fost mereu în centrul atenției presei. Chiar dacă s-a despărțit de antrenorul de fotbal acum câțiva ani, impresara nu pare să-l fi uitat complet și face adesea aluzii la trecutul lor comun.

Recent, Anamaria a postat o fotografie în costum de baie pe rețelele sociale, în timpul unei vacanțe de lux în Grecia. Cu toate că a primit numeroase complimente din partea fanilor săi, vedeta a transmis și un mesaj subînțeles care a atras atenția publicului. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: