Redactia.ro
Home » Știri » Șoc în showbiz-ul românesc. Ioana Năstase și Ilie Năstase și-ar fi spus adio

Șoc în showbiz-ul românesc. Ioana Năstase și Ilie Năstase și-ar fi spus adio

Ilie Năstase

Se zvonește că Ioana și Ilie Năstase ar trece din nou prin momente dificile în căsnicie. Conform unor surse apropiate cuplului, cei doi s-ar fi despărțit, de această dată fără scandal, și ar fi ales să petreacă o perioadă de timp departe unul de celălalt pentru a-și clarifica gândurile și sentimentele.

De-a lungul timpului, relația lor a fost marcată de numeroase certuri și împăcări, multe dintre acestea ajungând în atenția publicului. Totuși, în prezent, situația pare diferită, deoarece au decis să-și rezolve problemele în intimitate.

Primele declarații ale soției lui Ilie Năstase

În prezent, Ilie Năstase a plecat singur în Cehia, unde urmează să fie lansat un documentar în care el este protagonist. Soția sa, Ioana, nu l-a însoțit și nici nu a rămas în România. Contactată de presă, Ioana a evitat să facă declarații detaliate, dar a lăsat să se înțeleagă că există probleme în relația lor.

„Momentan chiar nu îmi doresc să mai vorbesc nimic despre viața mea intimă. Respect foarte mult presa și la momentul potrivit am să vorbesc dacă consider că trebuie”, a declarat Ioana pentru cancan.ro.

Cum gestionează Ioana Năstase certurile din cuplu

Ioana Năstase a mărturisit cum a reușit să gestioneze momentele tensionate din căsnicia sa cu Ilie Năstase. Ioana a continuat, dezvăluind strategia pe care o aplică pentru a menține armonia în relația lor. Ea a învățat să-l înțeleagă pe Ilie și să-și păstreze calmul în momentele dificile.

„Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec, când îl văd nervos, sau când ceva nu este pe placul meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau plec la munte, la căluț. Mă întorc cam în 2-3 zile sau vine el după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine. L-am studiat foarte bine, trebuie să recunosc, pentru a putea să-mi păstrez mintea sănătoasă.

L-am analizat, dar nu pot spune că îl știu din scoarță-n scoarță. Stai cu un om o viață și poate nu reușești să-l cunoști în totalitate. Dar știu ce am de făcut ca eu să fiu zen, să pot trece mai departe. Nu trebuie să-ți mai pui mintea, când e mai vulcanic. Așa e felul lui de a fi. La început mă agitam, ziceam că nu e normal. Dar e mai bine așa, că-ți păstrezi tu echilibrul ca om. Nu mai stai tu în tensiune. Iar dacă te vede pe tine calm, imediat devine și el la fel”, a adăugat Ioana pentru aceeași sursă.

În ultimele luni, relația dintre Ioana și Ilie Năstase a fost sub lupă din cauza tensiunilor și speculațiilor din media

Deși au avut numeroase momente dificile, cuplul a reușit de fiecare dată să treacă peste acestea și să-și continue relația. Însă, în prezent, absența Ioanei de lângă Ilie în momente importante, cum ar fi premiera documentarului, alimentează zvonurile despre o posibilă despărțire.

Un alt element care a adăugat combustibil speculațiilor este întâlnirea recentă dintre Ioana și Nick Rădoi. Cei doi au avut o relație în trecut, iar recenta lor întâlnire a ridicat multe semne de întrebare. În trecut, Ilie Năstase și Nick Rădoi au avut conflicte publice, inclusiv pe rețelele de socializare, ca urmare a unui simplu like al lui Nick la o fotografie cu Ioana și a unor comentarii ulterioare.

În ciuda zvonurilor și speculațiilor, Ioana și Ilie Năstase au demonstrat în trecut că pot trece peste dificultăți. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum vor gestiona actuala criză din relația lor și dacă vor reuși să-și refacă legătura sau vor alege drumuri separate. Decizia lor de a rezolva problemele în intimitate ar putea fi un semn de maturitate și dorință de a proteja ceea ce mai poate fi protejat din relația lor.

Problemele din căsnicia Ioanei și a lui Ilie Năstase nu sunt noi, dar de data aceasta, cuplul pare să fi ales o abordare mai discretă pentru a-și rezolva neînțelegerile. Cu toate speculațiile și zvonurile care îi înconjoară, rămâne de văzut dacă vor reuși să găsească o cale de reconciliere sau dacă acest capitol din viața lor va ajunge la un final. Indiferent de rezultat, amândoi par să fie dedicați menținerii unui anumit nivel de respect reciproc și de protejare a intimității lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: