Redactia.ro
Home » Știri » Șoc pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z.: Lu-K Beats, internat în stare gravă, la un an de la moartea lui Nosfe

Șoc pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z.: Lu-K Beats, internat în stare gravă, la un an de la moartea lui Nosfe

Șoc pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z.: Lu-K Beats, internat în stare gravă, la un an de la moartea lui Nosfe

Șoc pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z.! Lu-K Beats, internat în stare gravă, la un an de la moartea lui Nosfe. Iată detaliile!

Șoc pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z.

Zi tristă pentru fanii trupei Șatra B.E.N.Z.! O nouă veste șocantă a lovit lumea muzicii rap din România. La un an de la moartea tragică a lui Nosfe, un membru al trupei se confruntă cu probleme de sănătate grave. Lu-K Beats, cunoscut pentru talentul său muzical și implicarea în formație, se află în prezent internat în spital și are nevoie urgentă de sânge.

Lu-K Beats, internat în stare gravă, la un an de la moartea lui Nosfe

Anunțul a fost făcut de către Lu-K Beats în dimineața zilei de miercuri, provocând un val de îngrijorare și solidaritate în rândul fanilor și a comunității muzicale. Tânărul artist a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a cerut ajutorul celor dispuși să doneze sânge în numele său la oricare centru de donare, menționând că sângele donat va fi destinat Spitalului Județean Ilfov. Mesajul său a stârnit rapid un răspuns masiv din partea susținătorilor săi, care au început să distribuie informația și să se mobilizeze pentru a oferi sprijinul necesar.

„Cine este dispus, am nevoie de oameni, să îmi doneze sânge la orice centru de donare, în numele Luca George Iulian, pentru Spitalul Județean Ilfov. Mulțumesc!”, a transmis artistul pe rețelele sociale. 

Ce probleme de sănătate are Lu-K Beats

Problemele de sănătate cu care se confruntă Lu-K Beats sunt legate de probleme grave la nivelul stomacului, iar situația sa s-a deteriorat în ultima perioadă, forțându-l să caute îngrijiri medicale urgente. Apropiații artistului au făcut un apel către public pentru a dona sânge, indiferent de grupa sa, cu mențiunea numelui său complet, Luca George Iulian, pentru a asigura că acesta primește sângele necesar pentru tratament.

„El are niște probleme cu stomacul de foarte mult timp, iar din păcate după anul acesta care nu a fost deloc ușor pentru el, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Se poate dona oriunde, oricum, orice fel de grupă de sânge, pentru că se va da la schimb cu grupa lui, dar să se menționeze numele lui acolo. El este internat!”, au spus apropiații artistului pentru Spynews.ro.

Pentru trupa Șatra B.E.N.Z., ultimul an a fost cu adevărat un coșmar, pierzând nu doar un fondator, ci și un solist talentat, Nosfe. Moartea tragică a lui Nosfe la vârsta de doar 37 de ani a zguduit întreaga industrie artistică din România.

 

Sursa foto: Romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: