Redactia.ro
Home » Monden » Şoc total! I-a fugit nevasta, cât el era plecat în America Express. Vedeta a păţit-o grav

Şoc total! I-a fugit nevasta, cât el era plecat în America Express. Vedeta a păţit-o grav

america express

În timp ce Cătălin Bordea înfrunta provocările de la America Express alături de actorul Nelu Cortea, nevasta lui, Livia, a fugit de acasă.

Cătălin Bordea a avut parte de-o surpriză neplăcută când s-a întors de la „America Express”. Soția l-ar fi părăsit, spun sursele Cancan, care mai scriu că actorul s-a chinuit din răsputeri să-și recucerească jumătatea.

Cătălin Bordea, părăsit de soție

Livia Bordea și-ar fi făcut bagajele și ar fi părăsit căminul conjugal! Motivele nu sunt cunoscute, dar sursele citate au dezvăluit că aceasta s-ar fi mutat cu chirie într-o garsonieră.

Soția comendiantului își închiriase o garsonieră la îndemnul unei prietene și se mutase înainte de Bordea să revină în țară cu marele premiu de la America Express.

„Femeia a luat-o razna, că ea se mută de acasă, că-și ia garsonieră cu chirie, chiar și-a luat. Și a influențat-o o bună prietenă a ei, o cântăreață”, a spus o sursă din apropierea celor doi pentru cancan.ro.

Când a văzut că Livia nu mai este acasă, Cătălin ar fi sunat-o și ar fi încercat să afle ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât ar fi început să o recucerească pe tânăra brunetă, cumpărându-i flori și cadouri. I-ar fi reușit planul, căci s-au împăcat, potrivit imaginilor sursei menționate.

Cătălin Bordea și-ar fi dorit să facă echipă cu soția lui la America Express

Cătălin Bordea a dezvăluit recent că planul său inițial era să facă echipă la America Express cu soția lui, Livia, însă la scurt timp cei doi s-au răzgândit.

Se pare că Livia a fost cea care a renunțat, după ce s-a gândit mai bine la tot ce presupune provocarea America Express, deși este o fire atletică și s-ar fi descurcat cu siguranță în fața tuturor provocărilor pe care le presupune competiția.

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar…Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Cătălin Bordea ar fi câștigat America Express alături de Nelu Cortea

Potrivit gandul.ro, în marea finală America Express – Drumul Aurului, ar fi ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Marii finaliști și câștigătorii premiului de 30 000 de euro ar fi Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: