Redactia.ro
Home » Stil de viață » Șocant dar adevărat! O fată a aflat că este însărcinată cu o oră înainte de a naște

Șocant dar adevărat! O fată a aflat că este însărcinată cu o oră înainte de a naște

O tânără mamă a explicat că a născut la doar 50 de minute după ce a aflat că este însărcinată, dar nu a crezut că ar fi posibil deoarece lua contraceptive. Iată povestea ei.

Cum de nu a știut Hannah că este însărcinată

O femeie de 20 de ani a avut dureri de stomac groaznice și s-a gândit că are constipație severă. Spre șocul ei, era de fapt însărcinată. Utilizatorul TikTok Hannah Violet și-a împărtășit recent povestea despre sarcină online. Mulți utilizatori au confirmat că ceea ce i s-a întâmplat a fost cea mai mare frică a lor. Femeia nu și-a imaginat niciodată că va deveni mamă singură la o vârstă atât de fragedă, dar a făcut-o.

Hannah a explicat că o zi obișnuită a devenit ceva neașteptat după ce s-a trezit cu dureri de spate și de stomac. În clipul ei, ea a declarat că tatăl ei a găsit-o în baie și a sunat la serviciile de urgență. Cu toate acestea, nu au fost disponibile ambulanțe.

Tatăl Hannei a trebuit să o ducă de urgență la camera de urgență pentru ceea ce acum credeau că ar putea fi apendicită. O durea atât de mult încât medicii nu au putut să-i bage un ac. În timp ce era în spital, i s-a rupt apa. Toată lumea era uluită, dar nu avea timp să pună întrebări, deoarece Violet era pe cale să nască un copil.

Am născut la 50 de minute după ce am aflat că sunt însărcinată, apoi a trebuit să petrec două zile în spital cu moașe care nu oferă aproape deloc sprijin. Paramedicului care a stat alături de mine tot timpul după ce mi-a spus că sunt însărcinată și în travaliu și m-a ținut calmă pe tot parcursul nașterii fiicei mele. Nu te voi uita niciodată.”, a spus Hannah.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini