Redactia.ro
Home » Știri » Șocul suferit de un bărbat care a găsit un telefon în apă. Stătea acolo de 33 de zile!

Șocul suferit de un bărbat care a găsit un telefon în apă. Stătea acolo de 33 de zile!

În ultima vreme am auzit de tot mai multe experiențe ciudate, care ne-au lăsat mască. Dacă noi am fost șocați, ar trebui să ne imaginăm cum s-au simțit protagoniștii. Un bărbat a vorbit acum despre cum a găsit un telefon care stătea în apă de 33 de zile. Vezi ce s-a întâmplat apoi.

Ce a făcut un bărbat cu un telefon găsit în mare

Un bărbat a găsit un telefon în mare, în timp ce făcea scufundări. Nu a stat pe gânduri și a luat dispozitivul acasă, unde a încercat chiar să îl aprindă. Era un iPhone 14 pro max, model de ultimă generație, și se gândea că ar putea să facă un bine păgubașului care l-a pierdut și chiar să îl găsească.

Vezi și: Ce trebuie să faci dacă ai scăpat telefonul în apă. Trucurile care te ajută să îți salvezi dispozitivul

Acesta a apelat la cel mai îndemână truc pentru a aprinde dispozitivul: l-a ținut câteva zile în orez, după care acesta s-a aprins miraculos. Nu se aștepta să reușească și chiar a fost mandru de realizarea lui.

Scafandrul a reușit să afle adresa de mail a proprietarului și așa a reușit să ia legătura cu acesta și să-i dea marea veste că telefonul să încă funcționează.

Ce se afla, de fapt, în telefon

Proprietarul telefonului nu se aștepta să îl mai găsească și i-a fost foarte recunoscător scafandrului. Bărbatul a povestit toată pățania care a dus la pierderea telefonului și a mărturisit și ce se afla atât de important pe dispozitiv.

Acesta a vrut să meargă cu caiacul și a decis să ia și celularul cu el, chiar dacă mama lui l-a avertizat că l-ar putea pierde. Nu a ascultat și s-a dovedit că avea dreptate. Când a revenit la mal, și-a dat seama că telefonul și toate amintirile sale lipseau.

„Mi-am pierdut telefonul în ultima zi din vacanța noastră. După ce mama mi-a spus să nu merg la caiac”, a povestit Zack Siggelkow.

Obisnuia să filmeze tot ce este important în viața lui, să surprindă cadre din vacante și nici nu se mai gândea că va avea ocazia să se mai uite prin telefon vreodată. Din neatenție, un val i-a spulberat telefonul și nici urmă de el când a vrut să îl ia.

„Înregistram avioanele și bărcile care treceau când a venit valul și am căzut.  Am luat caiacul, vâsla și vesta de salvare, dar mi-am pierdut telefonul și ochelarii de soare. Am fost șocat și un pic supărat, dar pe moment am început să râd pentru că mama a avut dreptate”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: