Redactia.ro
Home » Știri » Şofer român de TIR, amendă colosală de 270.000 de euro în Franţa! Ce transporta

Şofer român de TIR, amendă colosală de 270.000 de euro în Franţa! Ce transporta

Şofer român de TIR, amendă colosală de 270.000 de euro în Franţa! Ce transporta

Şofer român de TIR, amendă colosală de 270.000 de euro în Franţa! Iată ce transporta!

Şofer român de TIR, amendă colosală de 270.000 de euro în Franţa

Un șofer de TIR de naționalitate română a fost arestat pe 16 februarie 2023 în zona de odihnă Tavel din cauza unui transport suspicios! Acesta avea în TIR un spațiu special amenajat pentru a transporta 50 de kilograme de canabis. Cu toate acestea, bărbatul a fost prins.

Canabisul era bine ascuns în remorca camionului, dar nasul câinelui de la vamă a descoperit drogurile depozitate. Șoferul în vârstă de 32 de ani a declarat că a fost pentru prima dată când a fost implicat în acest tip de trafic. El a fost arestat singur, deoarece susține că nimeni altcineva nu este implicat.

„El conducea TIR-ul de 7 ani și este prima dată când este prins în flagrant”, a declarat procurorul adjunct, Willy Lubin, care a cerut pentru inculpat o pedeapsă puternică de șase ani de închisoare și interdicția permanentă de a părăsi teritoriul național.

„Ați văzut deja un lider de rețea care conduce el însuși camionul cu droguri”, a replicat Alexandre Zwertvaegher pentru inculpat.

„Da, trebuia să i se plătească o lună de salariu pentru această trecere și a fost arestat”, adaugă avocatul criminalist din Nîmes care reușește să reducă semnificativ cererile procurorului.

Șoferul are interdicția de a părăsi teritoriul francez timp de 10 ani

Clientul său a fost condamnat la patru ani de închisoare și a primit oamendă vamală de 270.000 de euro în loc de 500.000 de euro, cât se cerea în primă instanță.

În plus, șoferul camionagiului are interdicția de a părăsi teritoriul francez timp de 10 ani, nu definitiv, potrivit objectifgard.com.

 

 

 

Sursa Foto: b1tv.ro, Hepta/Abaca Press / AA/ABACA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: