Redactia.ro
Home » Știri » Șoferul care a ucis-o pe Denisa într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost eliberat de judecător. Care este explicația acestuia

Șoferul care a ucis-o pe Denisa într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost eliberat de judecător. Care este explicația acestuia

Șoferul care a ucis-o pe Denisa într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost eliberat de judecător

Șoferul care a ucis-o pe Denisa într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost eliberat de judecător. Sâmbătă seara, Denisa, în vârstă de 20 de ani, se afla împreună cu soțul ei în stația de autobuz din Baia Mare, când un șofer a intrat cu mașina și a spulberat-o. Tânărul de 21 de ani, care conducea BMW-ul a fost eliberat la scurt timp după ce medicii au confirmat decesul fetei. Care a fost explicația judecătorului?

Șoferul care a ucis-o pe Denisa într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost eliberat de judecător. Care este explicația acestuia

Șoferul care a ucis-o pe Denisa într-o stație de autobuz din Baia Mare a fost eliberat de judecător. Conform unor surse, judecătorul a decis ca tânărul care a ucis o tânără în vârstă de 20 de ani din Baia Mare să fie eliberat chiar în ziua în care fata a murit. Procurorii de pe lângă Judecătoria Baia Mare au făcut recurs la decizia judecătoriei, iar tânărul care a comis fapta va fi judecat la Tribunalul Maramureș. Conform Antena 3, până la judecarea recursului, șoferul BMW-ului a fost eliberat, chiar în ziua în care Denisa a murit. Se pare că judecătorul ar fi explicat că tânărul nu este un pericol social și poate fi cercetat în stare de libertate.

Sâmbătă seara, Denisa, 20 de ani, a fost spulberată într-o stație de autobuz din Baia Mare, alături de soțul ei. Șoferul BMW-ului a demarat în trombă la semafor, iar după 50 de metri a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză în stația de autobuz. Denisa a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. În acest timp, Raul, soțul tinerei a fost transferat la un spital din Cluj, unde a fost sups unei intervenții chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore. De asemenea, bărbatul va mai supus altor operații în perioada următoare.

Mașina condusă de tânărul în vârstă de 21 de ani a fost scăpată de sub control și a intrat în plin în refugiul stației de autobuz acolo unde se aflau Denisa și Raul și i-a rănit grav. Denisa a rămas fără un picior, în timp ce soțul ei a suferit răni foarte grave.

Șoferul vinovat nu se află la prima abatere

Șoferul, din Buciumi, județul Maramureș, a fost reținut duminică pentru 24 de ore, fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. După decesul Denisei, autoritățile au schimbat încadrarea juridică, tânărul fiind cercetat de ucidere din culpă, în loc de vătămare corporală gravă din culpă. „În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier produs în data de 3 iulie a.c., pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au continuat urmărirea penală față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă prevăzut de art. 196 din Codul Penal și ucidere din culpă prevăzut de art. 192 din Codul Penal”, a anunţat IPJ Maramureş.

Conform autorităților, șoferul teribilist nu se află la prima abatere de acest gen. Acesta a fost implicat într-un alt accident cu două mașini. Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest după accident, dar rezultatul a fost negativ. Martorii de la fața locului au declarat că după accident, băiatul stătea și rădea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: