Redactia.ro
Home » Știri » Şoferul lui IPS Teodosie, prins în timp ce conducea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Arhiepiscopul se afla pe scaunul din dreapta

Şoferul lui IPS Teodosie, prins în timp ce conducea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Arhiepiscopul se afla pe scaunul din dreapta

Oamenii legii au depistat, miercuri, un șofer care conducea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Este vorba de șoferul lui IPS Teodosie, care gonea pe Austrada A2, cu o viteză foarte mare. În tot acest timp, arhiepiscopul se afla pe scaunul din dreapta.

Şoferul lui IPS Teodosie a condus cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui

Autoritățile au prins, miercuri, pe Autostrada Soarelui un șofer care gonea cu 235 km/h. Aceștia au constatat că este vorba de şoferul Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului care se afla şi el pe scaunul din dreapta al maşinii. Totul s-a întâmplat, în jurul orei 15.50, pe autostrada care leagă Bucureşti de Constanţa.

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 l-au depistat, la km 139, pe bărbatul de 28 de ani, care conducea autoturismul şi au înregistrat cu aparatul aparatul radar viteza de 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei. De altfel, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, au transmis poliţiştii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: