Redactia.ro
Home » Sport » Sofia Kenin, campioană la Australian Open! Muguruza, în lacrimi

Sofia Kenin, campioană la Australian Open! Muguruza, în lacrimi

Sofia Kenin, campioană la Australian Open!

Sofia Kenin este noua campioană de la Australian Open. Americanca a trecut în finală în trei seturi 4-6, 6-2, 6-2, de Garbine Muguruza. De luni, jucătoarea de tenis va ocupa locul 7 WTA.

Sofia Kenin (21 de ani, 15 WTA) a cedat primul set, iar Muguruza părea că va obţine un nou titlu de Grand Slam. În câteva minute însă, totul s-a schimbat. Kenin a fost de neoprit şi nu i-a mai dat nicio şansă adversarei sale. Profitând de căderea
de formă a spanioloaicei s-a îndreptat fără probleme spre victorie. Astfel a ridicat deasupra capului primul trofeu de Grand Slam din carieră.

„E primul meu discurs, o să încerc să fac ce pot. O felicit pe Garbine, sigur o să o mai vedem în finale. Visul meu a devenit realitate, nu pot descrie ce simt. Am lucrat din greu. Dacă aveți un vis, urmați-l și el va deveni realitate! Mulțumesc echipei mele, sponsorilor și organizatorilor!”, a declarat campioană Australian Open 2020

Până să joace în finală, Sofia Kenin a eliminat adversare dificile precum Ashleigh Barty, liderul mondial.

Muguruza, cu ochii în lacrimi

După Australian Open, Garbine Muguruza a urcat pe locul 16 WTA. La finalul meciului de astăzi, spanioloaica nu a putut să-şi stăpânească lacrimile, în momentul în care a dat interviu.

„O să scurtez discursul, fiindcă sunt foarte emoționată. Felicitări Sofia, pentru un turneu excelent”, a declarat Muguruza.

Citeşte şi: Universitatea Craiova – Gaz Metan 3-1! Iordănescu acuză arbitrajul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini