Redactia.ro
Home » Monden » Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer. Actrița a povestit prin ce trece în aceste momente

Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer. Actrița a povestit prin ce trece în aceste momente

Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer. Actrița a povestit prin ce trece în aceste momente

Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer. Celebra actriță a vorbit pentru prima dată despre boala care i-a schimbat complet viața. 

Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer. Actrița a povestit prin ce trece în aceste momente

Sofia Vergara este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, fiind în anul 2020 clasată pe locul I în topul Forbes pentru cea mai bine plătită actriță, cu încasări de 43 de milioane de dolari. Se pare că totuși că oricât am încerca să fie bine, uneori lucrurile nu mers conform planurile. Astfel că, actrița a fost diagnosticată cu o boală cruntă la vârsta de doar 28 de ani.

Celebra actriță a dezvăluit că a fost diagnosticată cu un tip de cancer tiroidian. Sofia a povestit acest lucru sâmbătă, în cadrul teletonului „Stand Up To Cancer”, la care au participat și Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Chris Evans și multe alte vedete.

”La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină, medicul meu a observat un nodul în gâtul meu. Am făcut mai multe teste și, în cele din urmă, mi-au spus că am cancer la tiroidă. Când ești tânăr și auzi cuvântul cancer, mintea ta merge în atâtea locuri, dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă educ în acest sens”, a spus Sofia, una dintre gazdele evenimentului caritabil.

De asemenea, starul, acum în vârstă de 49 de ani, a adăugat că a fost noroscoasă că medicii i-au depistat boala devreme.

”Am citit toate cărțile pe care le-am găsit despre acest subiect. Am fost norocoasă că medicii l-au depistat devreme, că am avut susținerea lor, dar mai ales a familiei. Am învățat multe în acea perioadă, nu doar despre cancerul de tiroidă, ci mai ales că în vemuri de criză ne este mai bine dacă avem alături oameni care să ne susțină”, a mai spus actrița.

Jennifer Garner a vorbit și ea despre aceasta boală

De asemenea, Jennifer Garner a declarat: „Suntem cu toții aici în seara aceasta pentru un motiv – să ținem piept cancerului. Unii dintre noi ne aflăm aici pentru că „ne lipsește o persoană dragă. Unii dintre noi speră la progrese, tratamente și cercetare. Unii dintre noi susținem știința. Sunt aici pentru a vă reaminti să mergeți la un control. În fiecare an îmi fac testul pap, îmi verific alunițele, îmi fac mamografia. La anumite perioade de timp mă prezint la spital pentru o colonoscopie”.

”Din păcate, cancerul ne atinge pe mulți dintre noi. Cu toții avem o poveste de spus. În fiecare zi, în SUA, pierdem 1.670 de oameni din cauza cancerului. Dar putem susține Stand Up To Cancer și 100% din donațiile primite în această seara vor merge direct către cercetări inovatoare pentru a descoperi tratamente contra cancerului”, a spus şi Reese Witherspoon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: