Redactia.ro
Home » Monden » Sofia Vicoveanca a făcut o criză de nervi în public! Interpreta a fost scoasă din sărite de un grup de copii

Sofia Vicoveanca a făcut o criză de nervi în public! Interpreta a fost scoasă din sărite de un grup de copii

Sofia Vicoveanca dezvăluite băutura minune pe care o consumă înainte de culcare. Are proprietăți uimitoare pentru susținerea sistemului imunitar

Sofia Vicoveanca a răbufnit la un eveniment la care a participat, enervată la culme de un grup de adolescenți îmbrăcați în costum popular.

Sofia Vicoveanca a făcut o criză de nervi în public! Interpreta a fost scoasă din sărite de un grup de copii

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Aceasta adună o mulțime de oameni la spactacolele sale, iar de curând i-a șocat pe toți având o criză de nervi în timpul evenimentului.

Interpreta de muzică populară a participat de curând la un eveniment în Grințieș, Neamț. Aceasta a fost enervată la culme de un grup de adolescenți îmbrăcați în costum popular. Celebra interpretă de muzică populară și-a început programul normal, a cântat câteva piese, însă, la un moment dat, nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume, chiar în timpul programului, în văzul tuturor celor prezenți. În timp ce își interpreta melodiile, pe scenă, un grup de copii îmbrăcați în costume tradiționale românești au încins o horă chiar în fața scenei. Nu au trecut nici câteva secunde, iar Sofia Vicoveanca a reacționat.

Celebra cântăreață a țipat la copiii care dansau în fața scenei, deranjată de faptul că adolescenții au îndrăznit că danseze pe piesa ei, pe iarbă, în fața tuturor celor prezenți, pe iarbă.

„Nu vreau să jucați în fața publicului! Hai, afară!”, a strigat Sofia Vicoveanca.

Cum au reacționat internauții atunci când au văzut imaginile

Imaginile au ajuns pe internet, asta după ce unul dintre petrecăreții care a fost prezent la evenimentul din Grințieș a filmat momentul cu pricina și a încărcat videoclipul pe rețelele de socializare. În doar câteva ore, filmulețul în care apare Sofia Vicoveanca s-a viralizat. Oamenii prezenți la eveniment s-au declarat deranjați de faptul că Sofia Vicoveanca a țipat la copiii care au dansat chiar în timp ce cânta o piesă din propriul repertoriu care avea scopul de a invita lumea la dans.

”Oare în ce direcție se îndreaptă omenirea? Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor. Unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați. Chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc. Incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine, rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest cum să încurajăm frumosul românesc ? așa ca în acest clip ?!!!”, a scris participantul la eveniment pe contul său de Facebook, în dreptul videoclipului.

Internauții nu au stat prea mult pe gânduri și au distribuit postarea, dar au lăsat și o mulțime de comentarii răutăcioase.


”Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi… / Am rămas cu toții blocați de iesirea doamnei Sofia Vicoveanca. Lumea a așteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne așteptam la așa ceva”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Cum a reacționat Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a simtit nevoia să se scuze pentru ce a făcut. A realizat că gestul ei a fost criticat de toata lumea, asadar artista a explicat ce s-a întâmplat exact:

”Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu…îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să-mi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă. Îmi cer iertare, dacă nu…Dumnezeu va face dreptate”, a declarat artista pentru Antena3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: