Redactia.ro
Home » Monden » Solistul trupei Taxi, mesaj acid pentru Primăria Capitalei! Ce a scris artistul pe Facebook după ce a rămas fără apă caldă

Solistul trupei Taxi, mesaj acid pentru Primăria Capitalei! Ce a scris artistul pe Facebook după ce a rămas fără apă caldă

taxi

Cartiere întregi sunt de zile întregi fără apă caldă. Printre cei afectați de această situațe se află și solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu. Sătul că a rămas frecvent fără apă caldă, acesta a reacționat pe rețelele de socializare.

Dan Teodorescu, mesaj dur pe Facebook

Solistul trupei Taxi îşi arată nemulţumirea pe Facebook pentru lipsa apei calde din Bucureşti. Teodorescu a postat un mesaj dur pentru Elcen, Termoenergetica, dar și pentru Primăria Capitalei și actualul primar general, Nicușor Dan.

Acesta a scris: “Cineva, nu ştiu cine, poate cineva de la Elcen, poate cineva de la Termoenergetica, poate cineva de la Primăria Capitalei, poate chiar Nicuşor, cineva să mă pupe-n cur.
În mod normal n-ar fi o operațiune riscantă, numai că n-am apă caldă de mult timp”.

La alegerile locale din 2020, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, anunța că votează „apa caldă”.

„Duminică votez ineditul.
Duminică votez grandiosul.
Duminică votez spectaculosul.
Votez apa caldă”, spunea, în septembrie 2020, Dan Teodorescu.

Mii de oameni nu au apă caldă și căldură în București

Există cartiere întregi din Bucureşti fără apă caldă în momentul de față. La începutul acestei luni Termoenergetica anunța că în aproximativ 180 de blocuri se va sista apa caldă, dar și căldura și asta pentru că au început ample lucrări de reîntregire a reţelei primare şi remediere a unor avarii în zone din sectoarele 4, 5 şi 6.

„Se va lucra simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, preciza Termoenergetica la începutul acestei luni.

Peste 2.500 de blocuri au acum probleme cu apa caldă și căldura, iar cel mai afectat este sectorul 5. Oamenii se gândesc cu groază ce vor face când temperaturile vor scădea și mai mult.

În total, 24% din locuințele care sunt racordate la sistemul de încălzire al Capitalei au probleme cu apa caldă și căldura, aproape 13% nu au deloc, iar în 15% caloriferele sunt doar puțin dezmorțite. Responsabilii spun că încearcă să remedieze cât mai repede avariile. Însă reţeaua are multe probleme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: