Redactia.ro
Home » Monden » Soprana de la metrou care a surprins întreaga lume cu vocea sa. Cum a ajuns pe străzi

Soprana de la metrou care a surprins întreaga lume cu vocea sa. Cum a ajuns pe străzi

Soprana de la metrou care a surprins întreaga lume cu vocea sa.

Soprana de la metrou care a surprins întreaga lume cu vocea sa. Povestea lui Emily Zamourka a devenit cunoscută în întreaga lume. Este soprană dar a ajuns să trăiască pe străzi. Cu toate asta, a cucerit milioane de oameni cu vocea sa specială.

Soprana de la metrou care a surprins întreaga lume cu vocea sa. Cum a ajuns pe străzi

Soprana de la metrou care a surprins întreaga lume cu vocea sa. Deși are o voce de înger, o soprană din Los Angeles a ajuns om al străzii și cântă la metrou. Un polițist a filmat-o în timp ce cânta, iar înregistrarea a devenit virală în mediul online. Emily Zamourka, pe numele real  Ludmila Grekova, în vârstă de 52 de ani are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Soprana a avut o copilărie grea, a trecut prin sărăcie și a trecut printr-o căsnicie violentă.

S-a născut în Basarabia și a încercat să cunoască visul american. Potrivit Daily Mail, viața ei s-a schimbat după ce oamenii i-au văzut talentul. S-a născut în 1967, într-o familie de adventiști cu nouă copii, fiind foarte săraci. Cu toate că religia lor era interzisă în perioada comunistă, familia sa a rămas atașată Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea având tot timpul probleme cu miliția și KGB. La vârsta de doi ani, viața lui Emily s-a schimbat după ce mama sa nu a mai putut să o crească și a dat-o spre adopție. A fost luată de un cuplu adventist, iar mama sa adoptivă, acum în vârstă de 85 de ani, trăiește la doi pași de granița Republicii Moldova cu România. „Frații și surorile ei erau supărați că părinții au dat-o spre adopție. Îmi amintesc cum copiii familiei Grekov stăteau la geam și plângeau când noi am plecat cu Liuda (Emily). Părinții plângeau și ei.„, povestea mama Ludmilei.

În inregistrarea video, Emily interpretează o parte din melodia „O mio bambino caro“, de Giacomo Puccini. Internauții care au aflat povestea sa de viață au donat mii de dolari pentru a-și cumpăra o casă. „Patru milioane de oameni cer o casă în LA. Patru milioane de poveşti, patru milioane de voci… Uneori trebuie doar să te opreşti şi să asculţi una din ele, să auzi ceva frumos“, este descrierea clipului video postat de Poliţie din Los Angeles.

Cum a ajuns pe străzi

Emily Zamourka a emigrat la vârsta de 24 de ani în America, unde a devenit profesoară de pian și de vioară. Din nefericire, a cheltuit toți banii după ce a aflat că suferă de o boală gravă, ulterior lucrând în mai multe locuri simultan pentru a se întreține. A ajuns să cânte la vioară pe străzi, dar instrumentul în valoare de 10 mii de dolari i-a fost furat. „Acela a fost momentul în care am devenit un om al străzii. Când nu am mai putut să îmi plătesc facturile şi nu am mai putut să îmi plătesc chiria“, a povestit Emily.

Din cauza problemelor financiare, artista a fost dată afară din casă și a devenit om al străzii, iar ulterior a început să cânte pentru a câștiga bani. „Dormeam afară, pe unde apucam. Şi să dormi afară e periculos. Dar Dumnezeu m-a salvat. Acum dorm pe un carton, de cele mai multe ori în parcări. Dorm pe unde apuc. Sunt mulţi cărora le pare rău de mine, dar nu vreau să fiu o povară pentru nimeni“, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: