Redactia.ro
Home » Monden » Sora Lidiei Buble, Lorena Buble a fost la un pas de moarte: ”Lidia m-a scăpat pe gresie, din brațe”

Sora Lidiei Buble, Lorena Buble a fost la un pas de moarte: ”Lidia m-a scăpat pe gresie, din brațe”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena Buble a povestit pe Instagram cum artista a scăpat-o din brațe la doar două săptămâni după ce a venit pe lume, dar și cum mama sa a refuzat să o avorteze în pofida insistențelor medicilor. Aceștia spuneau despre Lorena că se va naște cu handicap și că va fi o povară. Totodată, i-au spus femeii că nu ar putea supraviețui la naștere.

Sora Lidiei Buble a fost la un pas de moarte

Lorena Buble a povestit urmăritorilor ei pe Instagram că Lidia, sora ei a scăpat-o din brațe la două săptămâni de la naștere. Mai mult, Lorena a detaliat cum mama sa, o fire foarte credincioasă, a ales să o păstreze în pântec, deși medicii i-au spus că la naștere va muri ori ea, ori copilul, informează peroz.ro.

Lorena a relatat cum mama sa a mai avut încă doi copii înaintea ei, dar i-a pierdut. Iar la venirea sa pe lume, medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, nici ei, nici mamei sale. Mai mult, aceștia i-au precizat mamei ei că Lorena se va naște cu handicap.

”Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferență mai mare de vârstă intre mine și Diana. Medicul i-a spus: ”Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul”.Eu trebuia să ies oricum cu un handicap”, a povestit Lorena .

Totodată, sora mai mică a Lidiei Buble a explicat că mama sa s-a rugat foarte mult, după cele auzite din partea doctorilor. Și, iată că la naștere și ea și Lorena au supraviețuit.

“Copilul va avea o viață chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort”, a mai spus medicul, dar mami a refuzat. Chiar putea să moară la naștere, dar a ales să mă păstreze. S-au rugat foarte mult pentru mine. Eram neagră la față, înghițisem lichid, aveam cordonul înfășurat de 3, 4 ori în jurul gâtului. Am fost foarte sănătoasă. Nu am niciun handicap”, a spus Lorena Buble.

Lidia a scăpat-o pe Lorena din brațe

Totul s-a întâmplat în timp ce artista o arunca și o prindea de sus pe sora sa, care era născută de doar două săptămâni. La un moment dat, nu a mai prins-o, iar Lorena s-a lovit destul de grav de la bărbie până la ceafă, după ce a căzut pe gresie. Ca printr-o minune, după multe rugăciuni ale fraților, rana de la cap s-a vindecat.

”Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un momentdat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a spus Lorena.

Lorena este sora mai mică a Lidiei Buble și îi seamănă leit. Artista postează adesea poze cu aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: