Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Artista s-a dat de gol în fața fanilor

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Artista s-a dat de gol în fața fanilor

GALERIE FOTO (3) Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi_

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit în urmă cu mai bine de șase luni. Cu toate astea, se pare că artista încă mai are sentimente pentru cel cu care a avut o relație de cinci ani. Lidia și-a pus fanii pe gânduri, după ce a făcut un gest pe rețelele de socializare.

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Artista s-a dat de gol în fața fanilor

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul românesc, dar alegerile diferite ale fiecăruia au provocat despărțirea. În luna iunie, Răzvan posta un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța despărțirea de Lidia, șocându-i pe apropiați și internauți. Vremea a trecut și fiecare a încercat să meargă pe drumul lui, cu toate că cei doi au o legătură profesională strânsă, având în vedere că Răzvan este în continuare managerul artistei. Cu toate că în ultima vreme Lidia a fost extem de ocupată cu proiectele muzicale, și cu propria imagine, dar recent, artista a trecut printr-un moment de nostalgie.

Lidia Buble a postat pe Instagram un filmuleț cu un vechi videoclip de-al ei, în care Răzvan, pe atunci iubitul ei, juca rolul principal. Se știe că cei doi au rămas în relații de prietenie chiar și după ce s-au despărțit, dar oare să fie vorba despre o împăcare? Mai mult, Lidia a spus alături de filmulețul postat pe rețelele de socializare că a fost cel mai frumos videoclip pe care l-a filmat, susținând totodată că a fost și cel mai dificil proiect. În postare, Lidia l-a etichetat și pe Răzvan Simion, fostul său iubit, ceea ce înseamnă că artista nu se ferește de reacția fanilor săi. „Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip„, a scris Lidia Buble pe Instastory.

La un moment dat se vehicula în presă că Lidia ar avea o relație cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie,după ce a fost difuzat videoclipul piesei pe care aceștia au lansat-o împreună, dar au declarat public că între ei nu există decât o prietenie. În aceași perioadă, ieșeau informații conform căroroa Lidia ar avea o relație cu fratele Elenei Gheorghe, Costin, dar blondina a spus că relația lor este strict de prietenie.

Răzvan Simion are o nouă iubită

La numai câteva luni după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble, Răzvan și-a găsit alinarea în brațele altei femei. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprins de paparazzi Cancan.ro în Capitală de mână cu noua sa iubită. Cei doi îndrăgostiți au luat masa la un restaurant din Floreasca. Noua femeie din viața matinalului este o tănără brunetă, alături de care se poate observa că vedeta radiază de fericire. Cei doi s-au bucurat de o masă la un restaurant din oraș, iar la ieșire din local, Răzvan a ținut-o de mână, comportându-se ca un cuplu normal.

De asemenea, și fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, trece și ea printr-o perioadă frumoasă. După ce prezentatorul a decis să divorțeze de aceasta în 2015, atunci când a început o relație cu Lidia Buble, Diana și-a găsit liniștea în brațele unui afaceristi timișorean la patru ani după ce a divorțat de manager. În urmă cu câteva zile, Diana s-a logodit și este hotărâtă să-și înceapă o nouă viață alături de noul bărbat din viața ei și de cei doi copii, pe care îi are împreună cu Răzvan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: