Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Simion a trecut prin momente critice. Ce a pățit prezentatorul de la Neața, anunțul făcut în direct la TV

Răzvan Simion a trecut prin momente critice. Ce a pățit prezentatorul de la Neața, anunțul făcut în direct la TV

Răzvan Simion a trecut prin momente critice

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit în cadrul show-ului că în ultimele zile a trecut prin clipe de groază. Potrivit acestuia, s-a confruntat cu o febră puternică, ceea ce l-a îndemnat să facă testul de coronavirus. Ce a spus prezentatorul este de-a dreptul halucinant.

Răzvan Simion a trecut prin momente critice. Ce a pățit prezentatorul de la Neața, anunțul făcut în direct la TV

Răzvan Simion i-a șocat pe telespectatorii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani după ce a povestit experiența complicată prin care a trecută în ultimele zile. În ediția de miercuri dimineață, Răzvan a povestit că s-a confruntat cu o febră puternică în ultimele zile, ceea ce l-a determinat să-și facă testul pentru coronavirus.

Matinalul și-a dorit cu orice preț să afle dacă este infectat cu virusul care a ucis mii de oameni. Din fericire, ambele teste pe care Răzvan le-a făcut au ieșit negative. “Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă. A fost doar o viroză pe care, Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare. Mi-am făcut o mie şi unul de gânduri până a venit rezultatul. Îţi pune toate rotitele în mişcare treaba asta. Dar m-am liniştit”, a mărturisit îndrăgitul prezentator. Totodată, replica colegului său de platou, Dani nu a întârziat să apară, provocând hohote de râs. “Dacă tot te sperii şi faci febră, măcar să ai COVID. Atât s-a putut”, a spus amuzat de întreaga situaţie Dani.

Răzvan Simion are o nouă relație

Lidia Buble și Răzvan Simion au anunțat în urmă cu câteva luni că relația lor de iubire de aproximativ cinci ani a ajuns la final. Anunțul separării a fost făcut chiat de prezentatorul de la Antena 1, care a suferit enorm după artistă, dar în cele din urmă, soarele și-a făcut apariția și pe strada sa. În urmă cu câteva săptămâni, Răzvan a fost surprins în companie unei femei misterioase, în timp ce se aflau la un restaurant luxos din Capitală. Cât timp au servit masa, cei doi nu au făcut gesturi care să dea de bănuit, dar când au părăsit localul, Răzvan o ținea de mână pe iubita sa, în timp ce se îndreptau amândoi către mașină. ”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.

Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost şi pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi…foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni”, a explicat prezentatorul, anunţând astfel despărţirea de Lidia Buble, după cinci ani de relaţie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: