Redactia.ro
Home » Monden » Imagini inedite cu noua iubită a lui Răzvan Simion. Prezentatorul matinalului de la Antena 1nu s-a mai ascuns

Imagini inedite cu noua iubită a lui Răzvan Simion. Prezentatorul matinalului de la Antena 1nu s-a mai ascuns

GALERIE FOTO (5) Imagini cu noua iubita a lui Razvan Simion

Răzvan Simion pare că nu prea a suferit după despărțirea de fosta sa iubită Lidia Buble. Acesta a fost surprins în compania unei femei brunete, în timp ce se plimbau și se țineau de mână. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu s-a mai ferit și și-a dat frâu liber sentimentelor.

Imagini inedite cu noua iubită a lui Răzvan Simion. Prezentatorul matinalului de la Antena 1nu s-a mai ascuns

Răzvan Simion, în vârstă de 40 de ani pare că trăiește a doua tinerețe. Coprezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, nu se mai ascunde și îți trăiește iubirea ca în tinerețe. Acesta a fost surprins de paparazzi Cancan.ro în fața restaurantului POT din zona Floreasca, alături de o femeie. Prezentatorul și noua sa iubită nu se mai ascund și nu sfiiesc să-și afișeze iubirea. Răzvan a pregătit o ieșire la un restaurant, alături de noua sa cucerire. Purtând măști de protecție, având în vedere că este pandemia de coronavirus, atunci când au intrat în restaurant, cei doi au păstrat distanțarea socială.

După ce s-au relaxat și au mâncat, cei doi îndrăgostiți s-au comportant exact ca un cuplu. După ce au părăsit localul, Răzvan și iubita sa se țineau de mână, prezentatorul Tv ținând-o chiar strâns pe brunetă până când au ajuns în dreptul mașinii. Așadar, nu mai este nevoie de nicio dovadă care să ne arate că Răzvan s-a îndrăgostit.

În urmă cu o două săptămâni, Răzvan și iubita sa au fost surprinși în timp ce avea o discuție mai aprinsă cu iubita sa . Conform unor surse, prezentatorul și-a răsfățat noua iubită cu o ieșire la munte, locuind la o pensiune din Vălenii de Munte. ”Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Răzvan Simion și Lidia Buble

Răzvan Simion a cunoscut-o pe Lidia Buble pe vremea când era căsătorit cu mama celor doi copii ai săi. Potrivit unor surse, Lidia i-ar fi spus lui Răzvan că își dorește ca relația lor să se concretizeze. „Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună”, a declarat o sursă apropiată matinalului.

Așadar, Răzvan a decis să divorțeze de soția sa, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani.„Mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali. Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi. Și, așa cum se întâmplă în poveștile frumoase de dragoste, atunci a apărut Lidia, care mi-a completat un gol și mi-a redat aripile care mi se rupseseră. Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos și aveam nevoie să mă ridic”, mărturisea Răzvan Simion. Relația de iubire dintre cei doi a rezistat aproape cinci ani, timp în care nu s-au ferit să-și arate dragostea. Într-un final, Lidia și Răzvan au luat decizia de a se despărți și de a merge pe drumuri separate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: