Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble se iubește cu fratele unei artiste de la noi? Bărbatul a făcut primele declarații

Lidia Buble se iubește cu fratele unei artiste de la noi? Bărbatul a făcut primele declarații

GALERIE FOTO (5) Lidia Buble si Costin Gheorghe

Costin Gheorghe, fratele artistei Elena Gheorghe a fost surprins alături de Lidia Buble. În presă au apărut imagini cu cei doi, în timp ce se îmbrățișau și erau extrem de afectuoși. La scurt timp, fostul concurent de la Exatlon a vorbit despre relația cu Lidia.

Lidia Buble se iubește cu fratele unei artiste de la noi? Bărbatul a făcut primele declarații

Fratele Elenei Gheorghe, Costin a fost surprins alături de Lidia Buble în ipostaze tandre. Cei doi s-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau și erau foarte afectuoși. Potrivit Cancan.ro, cei doi ar fi fost extrem de apropiați, iar întreg episodul ar fi avut loc anul trecut, în perioada în care Lidia încă mai era într-o relație cu Răzvan Simion.

Costin Gheorghe a divorțat în urmă cu aproximativ doi ani în secret. Cu toate astea, cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, în vârstă de patru ani. „Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Nu am mai vorbit niciodată despre asta. Când am fost la notar să ne despărţim, ne-am prezentat toţi trei de mână: Adriana, eu şi Ema, a spus Costin.

Reacția lui Costin Gheorghe

Fratele Elenei Gheorghe a fost contactat de jurnaliști pentru a oferi câteva declarații referitoare la relația cu Lidia. Ei bine, acesta a fost foarte rezervat, evitând să vorbească mai în amănunt despre această întâmplare. Acesta a menționat totuși, de ce evită subiectul. ”Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: