Redactia.ro
Home » Știri » Sora Mirelei rupe tăcerea despre criminalul turc: ”Nu mai făcuse niciodată asta”

Sora Mirelei rupe tăcerea despre criminalul turc: ”Nu mai făcuse niciodată asta”

Într-un caz tulburător care a zguduit comunitatea și a provocat un val de reacții în toată țara, un afacerist turc a fost arestat după ce a recunoscut uciderea Mirelei, o femeie care se confrunta cu probleme grave de dependență de jocurile de noroc și avea dificultăți financiare severe.

Mirela, o femeie care se lupta cu dependența de jocurile de noroc, a fost ultima dată văzută în viață cu doar câteva zile înainte de descoperirea șocantă a rămășițelor sale disperate pe câmpurile din apropierea autostrăzii A1.

Sora Mirelei rupe tăcerea despre criminalul turc

Drama a început să se dezvolte în martie, când, după o ceartă cu iubitul ei, Mirela a ales să se mute temporar la sora ei. Aici, relatarea surorii victimei devine punctul de pornire al unei investigații amănunțite.

„În urma certurilor cu prietenul ei, Mirela a venit să locuiască la mine pentru scurt timp. A plecat de la mine spunându-mi că se duce la jocurile de noroc și că revine”, a relatat sora ei, adăugând că Mirela își lăsase buletinul unui cunoscut afacerist turc ca garanție pentru niște bani împrumutați. Aceasta a fost ultima interacțiune confirmată între cele două surori.

Afaceristul turc, cunoscut de Mirela de aproximativ trei ani, a avut un rol crucial în evenimentele care au urmat. În mod neobișnuit, el a insistat să o însoțească pe Mirela la casa de amanet pentru a recupera telefonul pe care îl lăsase acolo. Aceasta era o schimbare de comportament față de relațiile anterioare, când ajutorul financiar oferit de turc nu presupunea condiții atât de stricte.

Situația a luat o întorsătură macabră când, după dispariția Mirelei, afaceristul a contactat-o pe sora ei pentru a-i returna buletinul victimei. Întâlnirea a avut loc în fața casei de amanet, unde comportamentul evaziv al bărbatului a ridicat suspiciuni imediate.

„Se purta ciudat, uitându-se încontinuu stânga-dreapta”, a mărturisit sora Mirelei, care a decis să alerteze autoritățile, potrivit Antena 3.

Afaceristul turc și-a recunoscut fapta

În cele din urmă, sub presiunea probelor și a investigației poliției, afaceristul și-a recunoscut fapta. Într-o declarație dată forțelor de ordine, a descris cu detalii sumbre cum l-a luat pe Mirela din zona unui magazin, a dus-o la domiciliul său și, în urma unei altercații legate de banii pe care trebuia să îi restituie, a lovit-o cu un scaun, lăsând-o inconștientă. Constatând că victima nu își revine, a tranșat-o și a abandonat resturile corpului pe un câmp.

Investigația continuă, iar comunitatea rămâne în alertă, așteptând răspunsuri la multe dintre întrebările nerezolvate despre motivele și circumstanțele care au dus la acest deznodământ fatal. Pe măsură ce detalii suplimentare vor veni la lumină, povestea tragică a Mirelei servește ca o reamintire a pericolelor ascunse în relațiile noastre cotidiene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: