Redactia.ro
Home » Sport » Sorana Cîrstea, criză de nervi! A vrut ca antrenorul său să fie sancționat

Sorana Cîrstea, criză de nervi! A vrut ca antrenorul său să fie sancționat

GALERIE FOTO (3) Sorana Cîrstea, Sorana Cîrstea trofeu, istanbul, Sorana Cîrstea dialog cu iubitul

Sorana Cîrstea a făcut o adevărată criză de nervi în timpul meciului cu Ann Li, din cadrul turneului australian, Grampians Trophy . Românca a țipat de mai multe ori la Adrian Cruciat, apoi i-a cerut arbitrului să-l sancționeze. Este probabil pentru prima dată când un jucător are o asemenea cerere. Românca nu este la prima abatere. În trecut a avut mai multe ieșiri necontrolate la adresa antrenorilor săi.

Sorana Cîrstea (30 de ani, 72 WTA) a fost eliminată în sferturile turneului Grampians Trophy. A pierdut în fața jucătoarei din SUA, (20 de ani, 99 WTA), scor 3-6, 1-6. Românca s-a enervate cumplit în timpul partidei și a avut un schimb de replici cu antrenorul său. Acesta încerca să-i dea indicații, dar Sorana Cîrstea a țipat de mai multe ori la el, cerându-i să tacă.

„Taci din gură Taci! Taci din gură!”, a spus Sorana către Cruciat.

„Nu mai ai nimic de pierdut! Ieși un pic la joc, mișcă-te”, a fost mesajul pe care îl transmisese Cruciat.

Apoi s-a gândit să apeleze la arbitra partidei, Marijana Veljovic. I-a spus acesteia să-i dea antrenorului un avertisment, uitând că doar jucătorii pot fi sancționați pentru că vorbesc cu antrenorul și nu invers.

„Puteți să-i dați un avertisment, vă rog? Vorbește fără oprire. Da, când sunt lângă el, când sunt acolo, când sunt aici. Vorbește non-stop! I-am zis de zece ori «Taci!». Spune-i să tacă, te rog!!”, a spus Cîrstea.

Arbitrul a crezut că nu a auzit bine.

„Vrei să-i dau un avertisment antrenorului tău?”, a fost întrebarea venită din scaun.

VIDEO AICI

Cine este antrenorul Soranei Cârstea

Adrian Cruciat a jucat în circuitul ATP între 1999 şi 2012. Nu a avut o carieră foarte strălucită ca jucător, ajungând până pe locul 148 ATP. După ce s-a retras a devenit antrenor. A mai lucrat cu Mihaela Buzărnescu sau Irina Begu. Cu Sorana a lucrat prima dată în 2017, apoi colaborarea a încetat. A revenit alături de jucătoare în 2019.
Nu este pentru prima dată când Sorana are ieșiri necontrolate la adresa antrenorului. S-a mai întâlmplat în februarie 2020, la Doha. Potrivit gsp.ro atunci dialogul a fost:
Adrian Cruciat: Trebuie să joci fiecare punct cu hotărâre şi optimism, ca în primul set. Văd că s-a schimbat ceva, faţa ta nu mai arată la fel, eşti nervoasă, nemulţumită. Te cerţi şi cu tine, şi cu mine, e prea mult.
Sorana Cîrstea: Sunt foarte liniştită, zi-mi ceva, dacă tot ai venit aici, ceva de tenis sau tactic…
Adrian Cruciat: Când dă ea tare, trebuie să dai lung ca să alerge, să o plimbi. E mental! Hai, calmă, pozitivă…
Sorana Cîrstea: Nu are nicio treabă cu mentalul, e de tenis!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: