Redactia.ro
Home » Monden » Sorana Cîrstea și Țiriac jr, relație presărată cu scântei? Ce i-a interzis fiul lui Ion Țiarac, iubitei sale

Sorana Cîrstea și Țiriac jr, relație presărată cu scântei? Ce i-a interzis fiul lui Ion Țiarac, iubitei sale

Ion Ion Țiriac și tenismena Sorana Cîrstea par avea o relație presărată cu scântei. În cuplul lor, sunt zvonuri potrivit cărora Țiriac Jr. ar fi stabilit o regulă de aur pentru iubita lui.

Sorana Cîrstea și Țiriac jr, relație presărată cu scântei? Ce i-a interzis fiul lui Ion Țiarac, iubitei sale

Sorana Cîrstea (31 ani) și Ion Ion Țiriac (44 ani) pare că se înțeleg de minune, mai ales că anul trecut s-au logodit, după o perioadă mai lungă de când au început relația. Odată ce s-au îndrăgostit unul de altul, Țiriac Jr. i-ar fi stabilit o regulă sfântă a tăcerii, iubitei lui.

Ce bomba! Sorana Carstea se iubeste cu Tiriac?! Dezvaluiri despre noua  relatie a sportivei! Simona Halep a spus si ea "da" si e cu gandul la nunta  | Sport.ro

Concret, Ion Ion Țiriac preferă să aibă o relație discretă. Așa cum ”i-ar fi hotărât” și fostei sale soții, Ilena Lazariuc, Ion Ion Țiriac i-a cerut Soranei să evite declarațiile despre relația lor, potrivit Fanatik.

Cum s-au cunoscut Țiriac Jr. și Sorana Cîrstea

Cei doi s-ar fi cunoscut îainte ca Țiriac Jr. să divorțeze de Ileana Lazariuc. Relația lor a început din momentul în care drumurile li s-au intersectat către același complex deținut de Ion Ion Țiriac. Aici ar avea un apartament și Sorana, dar și Ion Ion Țiriac, după ce a divorțat de fosta sa soție.

”Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viaţa ei, însă apropiaţii ştiu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani şi se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat apropiaţii cuplului.

În privința căsătoriei, Sorana Cîrstea și Țiriac Jr vor avea cu siguranță o nuntă de vis. Potrivit sursei menționate anterior, Sorana mizează spre tradițional, dar Țiriac Jr spre ceva bazat pe lux și opulență. Sorana pare a fi foarte grijulie cu iubitul ei, de altfel. Luna trecută, după victoria obținută de Sorana la Istanbul Cup și după ce a terminat partida cu Elise Mertens, Sorana a fost auzită cum vorbea la telefon cu Țiriac Jr. „Da, iubitule! Aşa e! Te iubesc! Şi abia aştept să fiu în braţele tale“, a spus Sorana, în timpul convorbirii telefonice.

De ce au divorțat Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

În anul 2017, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat. Potrivit apropiaților lor, au devenit străini unii altuia, la un moment dat, iar Ileana era mai mult concentrată pe copii. Decizia divorțului a fost una comună.

„Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a spus un apropiat al familiei la sfârşitul lui 2019.

Timp de 17 ani au fost căsătoriți Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac. Împreună au doi copii:  Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani).

Țiriac Jr. ar avea o altă iubită, la doi ani de la divorțul de Ileana  Lazariuc

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: