Redactia.ro
Home » Monden » Sorana de la A.S.I.A, despre cea mai traumatizantă amintire: atacată de un bărbat în scara blocului

Sorana de la A.S.I.A, despre cea mai traumatizantă amintire: atacată de un bărbat în scara blocului

GALERIE FOTO (5)

Sorana  de la A.S.I.A a fost invitata lui Cătălin Cazacu, sâmbătă, 9 ianuarie, în cadrul emisiunii. Artista a vorbit despre viața după A.S.I.A și despre cea mai traumatizantă amintire în materie de bărbați. Cântăreața a vorbit și despre familia sa. 

 

Sorana de la A.S.I.A, despre cea mai traumatizantă amintire

Sorana de la A.S.I.A a fost una dintre cele mai apreciate voci din România, la începutul anilor 2000. Artista a povestit în cadrul emisiunii lui Cătălin Cazacu de la TVR 2, ,,Distracțiile lui Cazacu”, despre familia sa: „mama este pe jumătate româncă, jumătate italiancă, tata este arab și prima limbă vorbită a fost limba germana…”.

Ex A.S.I.A a vorbit și despre cea mai traumatizantă amintire legată de bărbați. La vârsta de 12 ani, Sorana a fost atacată de un bărbat și lovită în scara blocului în care aceasta locuia. Sorana, în vârstă de 35 de ani acum, a mărturisit că nu a uitat nici acum coșmarul pe care l-a trăit, motiv pentru care nu urcă cu străini în lift.

Era de Paște, veneam de la verișoarele mele, la două stații distanță de mine, nu era ceva foarte departe, și m-a abordat un domn. Știam foarte clar de la mama mea. Nu intri în discuții cu străinii, nu le spui pe unde stai… În momentul în care am intrat în bloc, eu stăteam la etajul I, dintr-o dată m-a atacat…”, a dezvăluit aceasta.

În fiecare sâmbătă, la TVR 2, de la ora 23.00, Cătălin Cazacu provoacă vedetele la o plimbare cu mașina către o locație surpiză. Pe drum, Cazacu încearcă să afle noutăți despre invitați, cele mai importante momente din viața lor, prietenii și secretele pe care vedetele le ascund.

 

Cu cine se iubește Sorana acum, după ce a fost înșelată cu o escortă

Sorana Darclee, ex A.S.I.A. a ales să își refacă viața după șase ani după ce a divorțta de Paul Moga, fostul soț. Ofițerul SRI ar fi înșelat-o la acea vreme pe Sorana cu excortă, lucru care a pus capăt relației dintre cei doi.

Sorana a trecut printr-un șoc emoțional la acel moment, având nevoie de ajutorul a patru psihologi pentru a depăși momentul. Vedeta a hotărât, după ani buni, să aibă din nou încredere într-un bărbat, motiv pentru care are o relație de maai bine de doi ani cu Cosmin. Artista a povestit în cadrul unui interviu pentru playtech.ro despre întreaga experiență.

,, La Cosmin am găsit tot ce-mi place mie, de la liniște, la joacă, la iubire, la blândețe, romantism, la lipsă țigle pe casă. Cu un om foarte serios eu nu aș putea să stau”, a spus fosta componentă A.S.I.A.

Întrebată despre perioada divorțului și cum a depășit momentul, Sorana a specificat că a avut un divorț dureros, ca toate celelalte.

,,Divorțurile toate sunt dureroase, așa că nici divorțul meu nu a fost mai diferit față de altele. Dar nu am nici o problemă după divorț să mă gândesc la căsătorie, nu rămân cu traume din astea de nu se mai pot rezolva. E o parte din viața unui om. La Cosmin am găsit tot ce-mi place  mie, de la liniște, la joacă, la iubire, la blândețe, romantism, la lipsă țigle pe casă. Cu un om foarte serios eu nu aș putea să stau. Este și el într-o  ureche ca și mine. Cât despre infidelitate, n-aș ierta-o niciodată.” , a menționat Sorana în cadrul interviului.

Sorana a avut mult de pierdut pe plan profesional, în timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, vedeta și-a găsit refugiu în pictură și mișcare.

,,Am pictat foarte mult, am făcut sport în casă, cu puțin timp înainte de a se închide sălile mă apucasem de yoga. Am continuat să fac apoi yoga prin zoom. Trebuie să recunosc mă cam luasem cu meditație, în izolare am descoperit-o, pentru că altfel cred că o luam razna. Am încercat să mă concentrez pe lucruri cât mai pozitive, cât mai bune, mi-am ținut creierii departe de tot ce a însemnat media. La un moment dat nici nu știam ce se întâmplă afară, eram eu aici la mine în scorbură, am făcut ca veverița. Nu am luat-o razna cu mâncarea. Eu gătesc de la 16 ani, nu mi-am făcut provizii. Mie îmi place să coc pâine. Îmi place să fac pâine în casă ca să miroasă a pâine.”, a mai spus vedeta în cadrul interviului.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: