Redactia.ro
Home » Monden » Sorin Bontea a spus adevărul abia acum! Ce a făcut bucătarul de la MasterChef, la 2 zile de la moartea mamei sale

Sorin Bontea a spus adevărul abia acum! Ce a făcut bucătarul de la MasterChef, la 2 zile de la moartea mamei sale

Sorin Bontea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, a făcut o mărturisire cutremurătoare în cadrul unui podcast recent. Într-o discuție emoționantă, juratul de la MasterChef a dezvăluit publicului o experiență personală extrem de dureroasă, pe care a ales să o țină ascunsă până acum. Mama sa a trecut la cele veșnice la începutul anului 2024, iar Bontea a trăit această tragedie în liniște, fără a o împărtăși nici măcar cu prietenii apropiați.

Invitat în cadrul podcastului Da! Bravo, găzduit de Mihai Bobonete, Sorin Bontea și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre pierderea mamei sale. În timpul unei conversații inițial dominate de glume și voie bună, Bontea a avut un moment de vulnerabilitate profundă, în care a dezvăluit cu lacrimi în ochi că mama sa a murit la începutul anului. Această tragedie l-a afectat profund, lăsând un gol imens în viața sa, însă bucătarul a ales să păstreze tăcerea și să nu împărtășească această suferință nici măcar cu cei mai apropiați prieteni.

Ce a făcut Bontea, la 2 zile de la moartea mamei sale

La scurt timp după înmormântare, Sorin Bontea a luat o decizie surprinzătoare pentru cineva care tocmai trecuse printr-o pierdere atât de mare. Doar la una sau două zile după ceremonia de înmormântare, chef-ul a plecat într-o excursie în Delta Dunării, alături de Mihai Bobonete și un grup restrâns de prieteni. Fără să știe de tragedia prin care trecea Bontea, prietenii săi au fost alături de el într-un mod care s-a dovedit a fi extrem de benefic pentru chef. Bontea a mărturisit că această escapadă i-a oferit o gură de aer proaspăt și l-a ajutat să facă față durerii imense.

Sorin Bontea: Eu sunt bine. Eu cred că pe mine, pe Florin și cred că și pe Cătălin ne-a ajutat Dumnezeu, adică îl mânii pe Dumnezeu să zic că nu este bine… Așa este.

Bobonete: Am avut niște dimineți în care răsărea soarele și eram în Deltă și jur că exact asta a fost discuția. Eram cu el undeva „in the middle of nowhere” și a spus asta: bă, ce fericiți suntem că trăim asta și că suntem aici și suntem vii. Și pusesei și o poză cu maică-ta…

Sorin Bontea: A murit mama. O să-ți povestesc…

Bobonete: Dar ai pus poză acum o lună…

Sorin Bontea: Aia e reluată din ceva… Când am plecat în Deltă? Anul acesta la sfârșit de ianuarie, început de februarie. Pe 4 fabruarie! O îngropasem cu o zi sau două înainte… Și apoi am venit în Deltă. Și știi că la un moment dat v-am zis: Bă, vă mulțumesc frumos! N-am zis pentru ce, dar am zis „mulțumesc frumos”. Și asta pentru că am trecut peste moment mai ușor, cumva m-ați scos din toată nebunia. Așa a fost, mulțumesc frumos!”

Bobonete: Doamne și ce filmări am de atunci, ce apus. Ce chestie, ne-am unit în jurul tău fără să știm ce se întâmplă. Nu știam niciunul ce se întâmplă, dar am petrecut și ne-am distrat ca niciodată! Ne-am întors noaptea.”, a fost dialogul dintre Bontea și Bobonete.

Chef Sorin Bontea, cel mai de temut jurat

Deși este cunoscut pentru atitudinea sa dură și standardele ridicate ca jurat la MasterChef, Sorin Bontea a arătat, prin această mărturisire, o latură sensibilă și profund umană. Dezvăluirea sa a impresionat audiența podcastului, dar și pe Mihai Bobonete, care a recunoscut că nu a avut nici cea mai mică idee despre durerea prin care trecea prietenul său.

Bontea a demonstrat că, în spatele imaginii sale de bucătar exigent, se ascunde un om capabil de o imensă sensibilitate. Pierderea mamei sale a fost un moment dureros pe care a ales să îl trăiască în liniște, găsind alinare în prietenii care, fără să știe, i-au fost alături exact când avea cea mai mare nevoie.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: