Redactia.ro
Home » Monden » Sorin Bontea, marele absent de la nunta Ginei Pistol. Motivul pentru care bucătarul nu a fost prezent: „Mai sunt și probleme…”

Sorin Bontea, marele absent de la nunta Ginei Pistol. Motivul pentru care bucătarul nu a fost prezent: „Mai sunt și probleme…”

GALERIE FOTO (2) smiley si gina pistol

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii cu adevărat fastuoase în data ade 27 mai 2023. De la eveniment a lipsit, însă, chef Sorin Bontea, unul dintre apropiații cuplului. Motivul pentru care a absentat de la nunta prietenilor lui a fost dezvăluit chiar de către cunoscutul bucătar.

Motivul pentru care Sorin Bontea nu a fost prezent la nunta Ginei Pistol

Gina Pistol prezintă de ani întregi emisiunea „Chefi la cuțite”, așadar nu este de mirare că simpatica prezentatoare s-a împrietenit cu cei trei chefi care jurizează produsele pregătite de către concurenți. Chef Cătălin Scărlătescu a participat la nunta Ginei Pistol, însă Sorin Bontea a fost de nevăzut. Întrebat care a fost motivul absenței sale, bucătarul a subliniat că o problemă neprevăzută l-a împiedicat să fie alături cuplului într-o zi atât de importantă.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea, conform Fanatik.

gina pistol
Sorin Bontea nu a fost prezent la nunta Ginei Pistol

La nuntă au fost prezenți numeroși artiști celebri din industria muzicală, precum și colegi ai Ginei de la Antena 1. Din păcate, nu întreaga echipă de la emisiunea „Chefi la cuțite” a putut fi alături de mireasă, deoarece producătorii, precum Mona Segal, o persoană foarte dragă Ginei Pistol, și membrii echipei de filmare sunt plecați în prezent pentru filmările emisiunii „America Express”.

Gina Pistol a purtat două rochii superbe create de către un designer român

Mireasa a avut pregătite două rochii spectaculoase, create de un designer din România, ambele într-un stil boho. De asemenea, buchetul miresei a fost unul alb și simplu. Același designer a creat și costumul mirelui, care a fost elegant, dar a creionat și o imagine relaxată, având o nuanță bej.

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai admirate cupluri din țara noastră, o pereche care a captat atenția tuturor atunci când și-a făcut publică relația. Mulți au fost surprinși de povestea lor de dragoste parcă desprinsă dintr-un basm, dar cu siguranță toată lumea s-a bucurat de faptul că Gina Pistol a găsit pe cineva special, iar Smiley trăiește acum iubirea pe care a cântat-o în versurile pieselor sale de-a lungul anilor. Cuplul și-a găsit împlinirea totală în ziua de 9 mai 2021, când s-a născut micuța Josephine.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: