Redactia.ro
Home » Monden » Sorin, eliminat de la Survivor România! Care a fost motivul și ce i-a spus lui Albert la plecare

Sorin, eliminat de la Survivor România! Care a fost motivul și ce i-a spus lui Albert la plecare

Sorin Pușcașu din echipa ”Războinicilor” de la Survivor România a părăsit, sâmbătă seara, competiția. Prezentatorul emisiunii a făcut anunțul că Sorin nu mai poate continua. Iată care a fost motivul!

Sorin, eliminat de la Survivor România! Care a fost motivul și ce i-a spus lui Albert la plecare

Echipa ”Războinicilor” a mai pierdut un membru, pe Sorin Pușcașu, înainte ca ei să poată nominaliza un coechipier pentru eliminare, după ce au pierdut jocul de imunitate. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a anunțat că Sorin nu mai poate continua competiția din Dominicană. Iată care a fost motivul și ce i-a spus Sorin lui Albert la plecare!

EXCLUSIV. Motivul real pentru care Sorin Pușcașu nu este eliminat de la Survivor România. Fanii sunt revoltați pe rețelele de socializare

Sorin Pușcașu a fost eliminat din motive medicale, mai exact, este accidentat la genunchi! De trei săptămâni, acesta nu a mai putut lua parte la probe și stătea separat, încurajându-și totuși colegii pe traseu. Sorin Pușcașu a declarat cu ochii în lacrimi că se aștepta la vestea de sâmbătă seara, deoarece starea lui de sănătate nu părea să se îmbunătățească. De altfel, a spus că-și respectă aproape toți colegii din echipă și că i-ar plăcea să intre, din nou, pe teren să ia parte la probe.

„Cumva mă așteptam. Am văzut și eu rezultatele, e destul de grav față de ce credeam că am la genunchi. Din păcate nu-mi doream, îmi doream să ajung cât mai departe. E foarte greu. Am stat 4 luni jumătate aici, sunt sigur că aș fi putut să stau mai mult. Psihic am dat dovadă că am dus-o destul de bine, fizic se pare că nu. Aș fi în stare să-mi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au avut și au încredere în mine, meritau să mă vadă în continuare pe traseu, cu riscul de a rămâne cu piciorul acolo.

Mă gândesc la cei apropiați, dacă aș fi vorbit cu ei, cu toții mi-ar fi spus să vin acasă. Așa cum am zis din prima zi când m-ai întrebat care e scopul meu aici și am spus că mă interesează experiența, mă interesează fiecare secundă ce se întâmplă aici. Am luat foamea într-un mod pozitiv. Totul pentru mine a fost pozitiv. Niciodată umorul nu a dispărut. Sunt un luptător, nu-mi place să renunț.

Mă bucur că am ajuns până aici, sunt în ultimii șase. Îi respect aproape pe toți, aproape pe toți, am cunoscut oameni minunați, am cunoscut și oameni pe care nu aș vrea să-i am lângă mine uneori. Mi-am dat seama că unele chestii schimbă persoanele, dar ar trebui fiecare să-și dea seama că Survivor se va termina în puțin timp și o să începem viața reală.”, a spus Sorin printre lacrimi.

Sorin a mai precizat că și-a dat seama de comportamentul lui impulsiv pe care l-a avut față de unii concurenți, în special față de Albert și că nu-și va retrage ceea ce a spus la adresa lor.

Sorin Pușcașu, Eliminat De Urgență De La „Survivor România”. Cât De Grav S-a Accidentat | Libertatea

”Mi-am dat seama că eram impulsiv, vulcanic, am făcut-o și aici, dar mi-am dat seama că nu se merită și voi fi un om schimbat și acasă. Am fost un om bun întotdeauna și voi fi și mai bun. Nu sunt un om rău, sunt un om corect. Dacă am spus ceva, am spus-o pentru că am simțit-o. Niciodată nu voi retrage ceea ce am spus.”, a mai spus Sorin.

Sorin către Albert: ”Fii tu!”

Sorin și-a luat rămas-bun atât de la Războinici, cât și de la Faimoși. În ceea ce-l privește pe Albert, atunci când s-a apropiat de acesta, Sorin și-a luat rămas-bun și de la el. Nu l-a îmbrățișat ca pe restul concurenților, dar ambii  au dat mâna, iar Sorin i-a spus lui Albert: ”Fii tu!„. Acesta a aprobat cu un zâmbet pe față.

Cum a reacționat publicul după plecarea lui Sorin de la Survivor

Sorin și Albert au fost personajele principale ale echipei lor. Sorin îl blama pe acesta mereu că din cauza lui echipa pierde puncte și membri. De altfel, Sorin a punctat de fiecare dată că Albert nu și-ar merita titulatura de favorit, deoarece este slab pe traseu. Prin atitudinea sa, Sorin, alături de Starlin, dar și restul apropiaților lor din camp, și-au atras ură din partea publicului. Cei mai mulți oameni și-au manifestat dorința ca Sorin să fie eliminat, pentru că avea o atitudine nepotrivită față de Albert. Iată cum au reacționat o parte dintre ei, în mediul online, după plecarea lui Sorin:

Saracul Albert…Ce bucuros era ca il saluta,i s-a schimbat fața..Se astepta sa il ignore cum a facut Starlin.. Albert e un baiat bun care nu poate sa tina ura față de nimeni,imi pare rau ca a trecut prin ce a trecut din cauza unor lepre/Acum toti sărbătoresc ca pleaca Sorin 😂😂😂 E mai importantă plecarea lui Sorin decât renunțarea la măști 😂😂😂/Sorin sa stea in carantina 30 zile cand ajunge aici, sa nu ne infecteze cu bunatatea si corectitudinea lui, virale. Mi imi place sa fiu ne-bun, ne-corect, ne-Sorin./ În sfârșit, Sorin părăsește competiția înaintea lui Albert după ce timp de 4 luni a încercat să-l dea afară. Mă bucur că Albert este susținut de public și a reușit să reziste/Sorinela “ am fost un om bun , sant un om bun “ 🤦🏻‍♀️😂🤣 vinzi castraveți la grădinar ? Crezi ca oamenii nu te-au văzut șarlatanule ? Doamne ce bine ca ai ieșit . Se scapă albert de Iuda 😅😂. Ma bucur pt albert 🥰♥️ 👍🏻👍🏻”, sunt o parte dintre reacțiile telespectatorilor, pe youtube.

https://youtu.be/WY9RKXjSVOo?t=153
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: