Redactia.ro
Home » Știri » Sorin Ovidiu Vântu știe care este următoarea mișcare a rușilor: „Vor folosi bomba atomică fără reținere”

Sorin Ovidiu Vântu știe care este următoarea mișcare a rușilor: „Vor folosi bomba atomică fără reținere”

Sorin Ovidiu Vântu a vorbit despre război.

Într-un context geopolitic tensionat, declarațiile lui Sorin Ovidiu Vântu adaugă un strat suplimentar de preocupare în războiul început de Rusia în Ucraina. Avertismentul său că Rusia „va folosi bomba atomică fără reținere” reflectă o temere crescută la nivel european și internațional în fața retoricii și acțiunilor agresive ale Rusiei.

Aceste temeri sunt amplificate de recentele dezvăluiri privind progresele Rusiei în dezvoltarea unei noi arme nucleare spațiale, care, potrivit oficialilor americani, ar putea amenința infrastructura de sateliți vitală pentru securitatea și comunicațiile globale. Testarea unei noi rachete balistice nucleare de către armata rusă, la scurt timp după discursul incendiar al lui Putin, subliniază seriozitatea situației și potențialul escaladării conflictului.

Ce a transmis Sorin Ovidiu Vântu

Vântu, cu un discurs care se distanțează de retorica convențională, sugerează posibilitatea unei schimbări geopolitice semnificative pentru România. Perspectivele sumbre pe care le prezintă indică un potențial realiniament al alianțelor și influențelor pe scena internațională, în cazul în care confruntarea escaladează până la folosirea armelor nucleare.

„Din nefericire, se va întâmpla lucrul de care mi-a fost teamă. Să nu-ți imaginezi că se discută de o confruntare cu tancuri, nu. Rușii vor folosi bomba atomică, nu vor avea nicio reținere.

De aceea măsurile de asigurare cu tot felul de buncăre sunt niște glume. Dacă trimit o bombă atomică în România s-a terminat. Acest risc a devenit cu adevărat real.”, declară Sorin Ovidiu Vântu, conform România TV.

Discursul lui Vladimir Putin a creat panică

Discursul lui Putin, care a insinuat că Occidentul riscă să declanșeze un război nuclear prin implicarea militară în Ucraina, a reiterat gravitatea crizei curente. Referințele la capacitatea Rusiei de a lovi ținte occidentale cu arme nucleare nu fac decât să întărească îngrijorările privind o posibilă catastrofă globală.

„Occidentul trebuie să realizeze că avem și noi arme care pot lovi ținte de pe teritoriul lor. Toate acestea amenință cu adevărat un conflict cu utilizarea armelor nucleare și distrugerea civilizației. Nu înțeleg asta?!”, a declarat Putin.

Reacțiile internaționale la aceste dezvoltări sunt cruciale, iar lumea privește acum spre liderii globali pentru a găsi căi de de-escaladare și prevenire a unui conflict nuclear devastator. Este imperativ ca dialogul diplomatic și măsurile de constrângere să fie intensificate pentru a asigura securitatea și stabilitatea internațională în fața acestei amenințări crescute.

„Deci dacă nu va fi un război mondial nuclear, România va ieși de sub dominație americană. Din nefericire, s-ar putea să intre slugă la ruși. România poate fi neutră, autonomă, cu o condiție, să-i măturați pe ăștia, pe toți.

Vin alegerile, ori alegi una dintre slugile americanilor ori Simion cu AUR, marele naționalist, care s-a dus în America să-și caute stăpân. Îți trebuie un singur lider luminat, cum a fost Ceaușescu, care să-ți aducă suveranitate și neutralitate. România trebuie să aibă relații bune cu toată lumea, cu rușii, cu chinezii, cu americanii, cu turcii.

Nu există tabere în realitate, există doar jucători. Ești jucător inteligent, te descurci, ești un bou, ai să-ți lași oasele cine știe pe ce câmpuri.”, este de părere Sorin Ovidiu Vântu.

Avertismentele lui Sorin Ovidiu Vântu și ale altor analiști subliniază un moment de cumpănă în relațiile internaționale, reamintind comunității globale de necesitatea urgentă a diplomației, cooperării și, mai presus de toate, reținerii în folosirea armelor nucleare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: