Redactia.ro
Home » Știri » Sorin Ovidiu Vîntu a suferit o operație de amputare a unui picior. Cum se simte omul de afaceri

Sorin Ovidiu Vîntu a suferit o operație de amputare a unui picior. Cum se simte omul de afaceri

Sorin Ovidiu Vîntu a suferit o operație de amputare a unui picior.

Sorin Ovidiu Vîntu a suferit o operație de amputare a unui picior. Afaceristul Sorin Ovidiu Vântu a suferit o operație de amputare a unui picior, din cauza unei infecții pe care a luat-o în închisoare. Afaceristul a fost în comă, dar acum se află în afara oricărui pericol.

Sorin Ovidiu Vîntu a suferit o operație de amputare a unui picior. Cum se simte omul de afaceri

Sorin Ovidiu Vîntu a suferit o operație de amputare a unui picior. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a trecut prin momente cumplite după ce a luat o infecție în închisoare. Bărbatul a anunțat la începutul lunii februarie că are grave probleme de sănătate și trebuie să meargă în străinătate pentru a se opera. Acesta a lăudat spitalele din Turcia, iar de atunci nu a mai postat nimic pe Facebook. ”Am văzut niște spitale aici în Turcia: o minunăție. Din păcate fac un fel de turism medical”, a scris Sorin Ovidiu Vântu. Unul dintre prietenii acestuia, Sorin Roșca Stănescu a spus care este starea de sănătate a afaceristului. Conform acestuia, Sorin Ovidiu Vântu a suferit o operație de amputare a unui picior din cauza infecției cu care s-a confruntat, iar cei de la Administrația Penitenciarelor nu s-au dat voie să se trateze.

Mai mult, Sorin Roșca Stăneascu a declarat că afaceristul a fost în comă, după ce infecția s-a extins în tot organismul. Din fericire, în momentul de față, Sorin Ovidiu Vântu se află în afara oricărui pericol. „A trecut şi printr-o situaţie mai gravă, s-a aflat şi în comă, infecţia s-a propagat în întreg organismul. Acum ştiu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Aşteptăm să se întoarcă în ţară. Deci veştile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui şi mai puţin preocupat de proiectul său cu şcoala de business”, a declarat Sorin Roşca Stănescu.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat din închisoare

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat din închisoare în luna martie a anului trecut, din Penitenciarul Rahova unde avea de executat 11 ani de închisoare. Acesta a fost condamnat ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare. Ultima condamnare de 10 ani închisoare a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociației Salariaților din cadrul SNP Petrom SA. De asemenea, afaceristul mai avea la activ 8 ani de închisoare în dosarul FNI, 6 ani și 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice, 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa și un an închisoare pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță. Astfel, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat condițion din Penitenciarul Rahova.

Ulterior acesta a devenit foarte activ pe rețelele de socializare, iar într-un live, acesta le spunea tinerilor că trebuie să își ia soarta în mâini și să nu accepte ca altcineva să le stabilească viitorul. „Singura șansă a României este să iasă la muncă, să se ridice, dracu, toate interdicțiile. Cine își asumă riscurile, se duce la muncă, iar cine nu și le asumă, stă în casă, e dreptul lui, iarăși. Fiecare alege cum vrea să trăiască. Niciun dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești, de aia a fost omorât Ceaușescu”, a fost mesaju, lui SOV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: