Redactia.ro
Home » Știri » Soț și soție, omorâți într-un apartament din Timișoara. Ce a lăsat suspectul în urma lui, pe o bancă

Soț și soție, omorâți într-un apartament din Timișoara. Ce a lăsat suspectul în urma lui, pe o bancă

Soț și soție, omorâți într-un apartament din Timișoara. Ce a pățit nepotul lor

Soț și soție, omorâți într-un apartament din Timișoara. Iată ce se știe în momentul de față și cum s-ar fi petrecut întreaga întâmplare.

Soț și soție, omorâți într-un apartament din Timișoara. Ce a lăsat suspectul în urma lui, pe o bancă

Crima a avut loc lângă sediul Tribunalului Timiș, adică în centrul Timișoarei. Bărbatul de 75 de ani și femeia în vârstă de 78 de ani au fost găsiți fără suflare marți seara în apartamentul în care locuiau. Au fost bătuți groaznic și înjunghiați de mai multe ori.

Agresorul a folosit o mănușa de construcții, pe care a abandonat-o plină de sânge lângă o bancă, potrivit Antena 3 CNN.

Unul dintre nepoții bătrânilor l-ar fi surprins pe suspect acolo, în locuința bunicilor lui. Polițiștii au fost alertați în jurul orei 22.30 chiar de nepot.

„La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați (un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit. Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit”, a transmis IPJ Timiș.

Se pare că bătrânii vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania când au sesizat că o persoană necunoscută le-a intrat în casă. În timpul convorbirii, au apucat să îi spună nepotului din Germania că cineva a intrat peste ei. Tânărul a cerut atunci imediat ajutorul altui nepot al bătrânilor, aflat în Timișoara, care a mers la locuința acestora pentru a vedea ce s-a întâmplat. Tânărul s-a dus acolo și l-a surprins pe criminal în apartament, însă acesta a reușit să fugă, rănindu-l pe tânăr, potrivit adevarul.ro.

Totodată, se pare că principalul suspect al crimei a luat din casa celor doi bătrâni peste 1000 de lei, conform sursei.

El a fost surprins și de niște camere de supraveghere din zonă. Individul a intrat în casă la 21:15. În imagini se vede cum tot intră și iese din curte, se hotărăște și intră în clădire. Iese după 21 de minute. Camerele îl surprind cum fuge.

Suspectul este căutat și acum, iar polițiștii au împânzit orașul în speranța că îi vor da de urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: